Connect with us

ΕΠΣΧ

Ποιοι “κρέμασαν τα παπούτσια τους” στα τοπικά των Χανίων το 2023

Η σεζόν 2022-23 αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες εβδομάδες για το τοπικό ποδόσφαιρο των Χανίων, ωστόσο για κάποιους ποδοσφαιριστές ήταν η τελευταία τους χρονιά στα γήπεδα – Οι παίκτες που αποφάσισαν να αποσυρθούν φέτος από την ενεργό δράση.

 

Αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στα γήπεδα των Χανίων, αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν το ποδόσφαιρο, με το 2023 να είναι η τελευταία τους χρονιά στα γήπεδα.

Η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έως και το κορυφαίο επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο (Super League), αλλά και εκείνους που αφιερώθηκαν στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο σε τοπικό επίπεδο.

Μια από τις ενδεχομένως πιο αναπάντεχες “αποσύρσεις” ήταν αυτή του Αντώνη Κοκκαλά, που πήρε την απόφαση να… κρεμάσει τα γάντια του μόλις στα 31, ξεκινώντας την προπονητική του καριέρα. Ο Κοκκαλάς είναι και ο ποδοσφαιριστής της σχετικής λίστας που αγωνίστηκε στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς έφτασε στην Super League με τον Πλατανιά, γυρίζοντας πλέον σελίδα, καθώς πλέον θα ανήκει στο προπονητικό τιμ του Ηρακλή Νεροκούρου.

Μπορεί οι υπόλοιπο της λίστας να μην έπαιξαν Super League, ωστόσο έγραψαν την δική τους ιστορία στα γήπεδα των Χανίων.

Μένοντας στους πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστές που αποχαιρέτησαν το ποδόσφαιρο από την Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων, Σάκης Μπαδιεριτάκης και Στέφανος Βασιλομιχελάκης, αφού πανηγύρισαν την παραμονή της Ιωνία στην κατηγορία, πήραν την απόφαση να βάλουν τέλος στην πλούσια καριέρα τους.

Νωρίτερα στην σεζόν, ο Σταμάτης Στρατουδάκης του Γρανίτη ολοκλήρωσε την καριέρα του, ωστόσο αν και δεν αγωνίστηκε μέχρι το φινάλε της σεζόν, έκλεισε… νταμπλούχος. Το πιο συγκινητικό αντίο, ήταν αυτό του Στέλιου Δημητρογιαννάκη, που μετά από 20 χρόνια στα γήπεδα των Χανίων, κρέμασε τα παπούτσια του με την φανέλα της ΑΕ Κυδωνίας.

 

Σε επίπεδο Β’ κατηγορίας τώρα, είπαν αντίο κάποιοι σπουδαίοι παίκτες. Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Καράκης, που μετά από πολλά χρόνια στον Μινώταυρο, τελικά έκλεισε την καριέρα του στους Νέους Μινωταύρου.

Στην ομάδα των Μουρνιών έκλεισε την καριέρα του και ο Γιάννης Βακάκης έπειτα από 23 ολόκληρα χρόνια στα γήπεδα, έχοντας αγωνιστεί επίσης σε Υρτακίνα, Παλαιόχωρα και Άρη Βουκολιών.

Την τελευταία του σεζόν στα γήπεδα διένυσε και ο Γεράσιμος Λενταράκης, φορώντας την φανέλα του Ηφαίστου, δηλώνοντας μάλιστα “γεμάτος” από τις εμπειρίες που αποκόμισε, ενώ και ο Μιχάλης Βαλάρης ακολούθησε τον ίδιο δρόμο. Αφού πρώτα σφράγισε την παραμονή της ΕΘΚ στην Β’ ΕΠΣ Χανίων, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί και να παρακολουθεί πλέον ποδόσφαιρο από άλλη σκοπιά.

Ο νεότερος της σχετικής λίστας ήταν ένας ποδοσφαιριστής που πανηγύρισε άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Χανίων. Πρόκειται για τον Κώστα Ρηγάκη που αγωνίστηκε στην Β’ ΕΠΣ Χανίων με την φανέλα του Ποσειδώνα Τσικαλαριών και αποφάσισε να πει αντίο στα γήπεδα σε ηλικία μόλις 25 ετών!

Παρασκήνιο

Κουμπές: Δίπλα στους συμπαίκτες του ο Κοντός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Φουντώνει η μάχη για πρωταθλητή και άνοδο – Το πρόγραμμα των “μονομάχων”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Συγχαρητήρια της ΠΑΕ Χανιά στην Μικτή Κ16 της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO