Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Βακάκης μετά από 23 χρόνια στα γήπεδα

Μετά από 23 χρόνια στα γήπεδα ο Γιάννης Βακάκης θεώρησε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, κάτι που ανακοίνωσε την Δευτέρα – Η συγκινητική ανάρτηση του

 

Την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πήρε ο Γιάννης Βακάκης, με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή να λέει “αντίο” στα γήπεδα μετά από 23 χρόνια παρουσίας σε αυτά, έχοντας αγωνιστεί σε 4 ομάδες στην πολυετή καριέρα του.

Έκανε τα πρώτου ποδοσφαιρικά βήματα στην Υρτακίνα Καντάνου, της οποία μάλιστα υπήρξε αρχηγός, ενώ ακολούθησαν Παλαιόχωρα, Άρης Βουκολιών, με τελευταία του στάση τους Νέους Μινωταύρου.

Μάλιστα ο ίδιος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook, με την οποία έκανε γνωστή την είδηση.

Η ανάρτηση του:

Όλα τα ωραία στη ζωή κάποτε τελειώνουν.

Μετά από 23 χρόνια ήρθε η ώρα να πω το αντίο, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.

Είμαι ευγνώμων για όσα έχω ζήσει, γιατί πιστεύω μέσα από το ποδόσφαιρο έχτισα και τον χαρακτήρα μου σαν άνθρωπος. Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου ποδοσφαιριστή, αλλα σαν ένα παιδί που αγάπησε υπερβολικά το χόμπι του.

Ευχαριστώ όλους μου τους συμπαίκτες που μαζί τους έζησα όμορφα χρόνια, τους προπονητές μου, αλλα και τους αντιπάλους μου.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ θέλω να το πω στις ομάδες που αγωνίστηκα όλα αυτά τα χρόνια και που μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω και να απολαύσω το χόμπι μου, την Υρτακίνα Καντάνου που έκανα τα πρώτα μου βήματα και που είχα την τιμή να είμαι και αρχηγός, ζώντας μεγάλες στιγμές, τον Α.Ο.Παλαιοχώρας που ζήσαμε μαγικά πράγματα, τον Άρη Βουκολιών και τον τελευταίο μου σταθμό, τους Νέους Μινωταύρου που μου έδωσε την ευκαιρία να μπω σε μια τόσο μεγάλη οικογένεια.

Μακάρι να γύριζε ο χρόνος πίσω να τα ξανά ζήσω, αλλά…

Σας ευχαριστώ για όλα!

Β' ΕΠΣΧ

Γιαννουλάκης, Αντωνίου και Κρικέλης στα κρίσιμα ματς του φινάλε

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Είδε Ήφαιστο και Κρητικό Αστέρα ο Παλαθούρας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Το παιχνίδι της μοίρας με τον πρωταθλητή Ποντίκα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO