Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Γεράσιμος Λενταράκης – “Φεύγω γεμάτος” | pics

Το τελευταίο ματς της καριέρας του έδωσε σήμερα ο μεσοεπιθετικός του Ηφαίστου

 

Αυλαία σήμερα για τον Ηφαιστο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Χανίων, αυλαία όμως και για τον Γεράσιμο Λενταράκη. Ο μεσοεπιθετικός της χανιώτικης ομάδας μετά από πολλά χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Σήμερα ο απέναντι στην ΑΠ Σούδας ο 37χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για τελευταία φορά κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο κύκλο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που κράτησε πάνω από 15 χρόνια.

Πριν τον σημερινό αγώνα  οι άνθρωποι του Ηφαίστου όπου ο Λενταράκης αγωνίστηκε τον τελευταίο ενάμισι χρόνο του χάρισαν  μια αναμνηστική ανθοδέσμη (στις φωτό με το μέλος της διοίκησης του Ηφαίστου Γιάννη Μπελώνη), ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά του και πολλές ευχές για ότι κάνει από δω και πέρα.

Με την φανέλα του Ηφαίστου ο Γεράσιμος Λενταράκης αγωνίστηκε σε 25 αναμετρήσεις με δυο γκολ και άλλες τόσες ασίστ στο ενεργητικό του. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Χάλη ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Παγχανιακό, Δόξα Παχιανών, ΔΑΑΟΧ, επέστρεψε στον Χάλη και από εκεί τον Γενάρη του 2022 μετακόμισε στον Ηφαιστο που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του.

Μιλώντας στο sportcaster.gr o …βετεράνος από σήμερα ποδοσφαιριστής εξέφρασε τα συναισθήματά του “Πρέπει να παραδεχτώ ότι σήμερα νιώθω μια στεναχώρια γιατί όταν σταματάς χάνεις τους φίλους τις παρέες και όλα που περιστρέφονται γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Γιατί για μένα το ποδόσφαιρο αυτό ήταν και αυτό είναι που μένει. Οι φιλίες και οι παρέες. Να ξεδίνεις να ξεσπάς και να περνάς καλά… “, ανέφερε για να συμπληρώσει “Δυστυχώς σήμερα για μένα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Ο χρόνος, λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι πλέον περιορισμένος ενώ είναι και η ηλικία…”. 

Οπως υπογραμμίζει πάντως “φεύγω γεμάτος από συναισθήματα και εμπειρίες και απόλυτα ικανοποιημένος. Πέρυσι έζησα και τη συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου με τον Ηφαιστο, οπότε σταματάω πλήρης…”

 

Β' ΕΠΣΧ

Το τρελό σενάριο που οδηγεί Κρητικό Αστέρα και Θησέα σε μπαράζ ανόδου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Άμιλλα: Κάλεσμα στον κόσμο να εμψυχώσει την ομάδα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Μινώταυρος και Νέοι: Διευκρινήσεις για τις εκλογές

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO