Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Κατσαρός: Να ανέβουμε παρέα με τον Γρανίτη στην Γ’ Εθνική

Ο Βασίλης Κατσαρός αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Γρανίτη, με τον 22χρονο αριστερό μπακ να παραχωρεί δηλώσεις στο sportcaster.gr στις οποίες σημείωσε πως στόχος του είναι η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίας, κάτι που ιδανικά θα ήθελε να συμβεί… παρέα με τον Γρανίτη.

 

Σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Γρανίτης, που την Δευτέρα (31/10) ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Κατσαρού, λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Ο 22χρονος αριστερός μπακ, μίλησε στο sportcaster.gr για την συμφωνία του με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας, που από την πρώτη στιγμή έδειξε πόσο τον ήθελε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στους στόχους του ίδιου, αλλά και του Γρανίτη, σημειώνοντας παράλληλα τα στοιχεία που μπορεί αν δώσει στην ομάδα, προκειμένου να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Γρανίτη, από την αρχή ήταν πολύ ζεστοί στο να έρθω στην ομάδα. Γνωρίζω πως πρόκειται για μια ομάδα που φέτος έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, ήταν κάτι το οποίο αποτέλεσε και ένας από τους λόγους να έρθω στην ομάδα. Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ με τις παραστάσεις που έχω από την Β’ και την Γ’ Εθνική για να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η ομάδα στο πρωτάθλημα.

Στο τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας:

Παρά το νεαρό της ηλικίας μου, έχω πάρει αρκετά παιχνίδια στις ομάδες που έχω αγωνιστεί και με την εμπειρία που έχω αποκτήσει, μπορώ να την μεταφέρω στην ομάδα. Όσον αφορά το αγωνιστικό, μπορώ να αγωνιστώ σε αρκετές θέσεις και να δώσω λύσεις στον προπονητή μου.

Όσον αφορά τους προσωπικούς του στόχους:

Στόχος μου είναι να κάνω μια καλή χρονιά, να προσπαθήσω να ανέβω ξανά σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο αγωνιστικά και στις παραπάνω κατηγορίες. Ιδανικά αυτό θα ήθελα να γίνει μαζί με τον Γρανίτη, τον οποίο θέλω να βοηθήσω να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει.

Α' ΕΠΣΧ

Δεν ξέχασε Ιμέρι και Μπάτζιο ο Άκης Ψαράκης | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Το “εξάλεπτο” αγωνίας και οι πανηγυρισμοί του Απόλλωνα | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Τέλος ο Στέλιος Κουκουδάκης από τον Άρη Σούδας!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO