Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε Κατσαρό στο φινάλε των μεταγραφών ο Γρανίτης

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ο Γρανίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Κατσαρού, προσθέτοντας μια ακόμη ποιοτική λύση στο ρόστερ της ομάδας του Πέτρου Γιανναράκη, καθώς ο 22χρονος αριστερό μπακ έχει παραστάσεις από την Super League 2 και την Γ’ Εθνική.

 

Στην τελευταία του προσθήκη προχώρησε ο Γρανίτης, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Κατσαρού, λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος. Ο 22χρονος αριστερό μπακ, έχει μεγάλη εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες, παρά το νεαρό της ηλικίας του, καθώς πέρα από τον Πλατανιά, από τις ακαδημίες του οποίοιυ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, έχει αγωνιστεί επίσης σε Ηρόδοτο, ΑΟΑΝ και ΠΟΑ.

Πάντως, το sportcaster.gr σας είχε προαναγγείλει την συγκεκριμένη μεταγραφή, με τον Κατσαρό να έχει ενταχθεί ήδη στις προπονήσεις της ομάδας της Αγίας Μαρίνας, ενώ δεν αποκλείεται το ντεμπούτο του με τον Γρανίτη να γίνει άμεσα.

Η ανακοίνωση του Γρανίτη:

Στην ομάδα μας και ο Βασίλης Κατσαρός

Η διοίκηση του Α.Π.Σ Γρανίτης Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον 23χρονο αμυντικό, Βασίλη Κατσαρό.

Ο νεαρός αριστερός μπακ αποτελεί την τελευταία μεταγραφική κίνηση της ομάδας μας για την θερινή περίοδο, προκειμένου να αποτελέσει μια επιπλέον ποιοτική επιλογή για τον προπονητή μας, Πέτρο Γιανναράκη.

Ο γεννημένος στις 20/10/2000 ακραίος αμυντικός, έχει σημαντική εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες όπου και αγωνιζόταν σε όλη του την καριέρα.

Ο Βασίλης ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Πλατανιά, όπου και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 19 ετών, τον Ιανουάριο του 2019. Με την χανιώτικη ομάδα αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (ως Football League), ενώ το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς μετακόμισε στον Ηρόδοτο όπου έμεινε για ένα εξάμηνο, πριν επιστρέψει στον Πλατανιά τον Γενάρη του 2020. Με τον Πλατανιά έπαιξε για ενάμισι ακόμα χρόνο σε Β’ και Γ’ εθνική κατηγορία, ενώ την περασμένη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε επίσης στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, αρχικά με τη φανέλα του ΑΟΑΝ και στο δεύτερο μισό με αυτή του ΠΟΑ.

Η οικογένεια του Γρανίτη καλωσορίζει τον Βασίλη και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες και κυρίως υγεία.

Α' ΕΠΣΧ

Σπάθα: Κατακρίνουμε τις ακραίες συμπεριφορές ορισμένων φιλάθλων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

“Μάτια” από Γρανίτη και Νέο Κισσαμικό στο ντέρμπι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Επανεμφανίστηκε ο… Φαν Ντάικ στους Αγίους Αποστόλους

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO