Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Επιστροφή Ολιβέιρα στην Παλαιόχωρα, έκλεισε 3 ακόμη παίκτες!

Τέσσερις προσθήκες ολοκλήρωσε η Παλαιόχωρα, λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, με μια από αυτές να αφορά τον Βραζιλιάνο Λούκας Ολιβέιρα, τον 26χρονο μεσοεπιθετικό που είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας την σεζόν 2019-20.

 

Τον Λούκας Ολιβέιρα, έναν ακόμη Βραζιλιάνο, έναν Γεωργιανό, αλλά και τον νεαρό Μανώλη Κόλα έκλεισε η Παλαιόχωρα, με το μόνο που απομένει να είναι η έκδοση των δελτίων των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, προκειμένου να μπορέσουν άμεσα να βοηθήσουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Όσον αφορά τον Ολιβέιρα, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί στην Παλαιόχωρα το 2019, επιλογή του τότε προπονητή της ομάδας Τάκη Διακάκη. Ο Βραζιλιάνος πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις δύο παιχνίδια, ωστόσο άφησε εξαιρετικά δείγματα γραφής πετυχαίνοντας δύο γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Χανίων. Ωστόσο, ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός δράσης για πολύ καιρό και δεν ξαναφόρεσε την φανέλα της ομάδας.

Πάντως, οι πληροφορίες του sportcaster.gr αναφέρουν πως η Παλαιόχωρα προχώρησε σε 3 ακόμη μεταγραφές. Πρόκειται για έναν Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο, 27 ετών, για έναν Γεωργιανό μέσο, 26 ετών, αλλά και για τον Μανώλη Κόλα, τον 18χρονο τερματοφύλακα, που μάλιστα είναι αδερφός του Άγγελου Κόλα, που αγωνίζεται στα Χανιά.

Στην Παλαιόχωρα ευελπιστούν σύντομα να έχουν στην διάθεση τους τα δελτία των ποδοσφαιριστών, προκειμένου ο Βασίλης Τσαρτσίδης να μπορεί να τους υπολογίζει για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

 

Α' ΕΠΣΧ

Αντωνίου, Γιαννουλάκης και τέταρτοι διαιτητές στα ματς τίτλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Σκοράρει για 28 σερί ματς ο Άρης Σούδας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

“Έσπασε” το φράγμα των 200 γκολ στο τοπικό ο Δρακάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO