Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Με την εμβόλιμη αρχίζουν και τα… ωραία

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα ζευγάρια της αυριανής (2/11) εμβόλιμης 1ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας.

 

Τα έξι από τα εφτά ζευγάρια έχουν προγραμματιστεί με ώρα έναρξης στις 15:30, εκτός από το Θησέας – Σπάθα που θα διεξαχθεί στις 18:30.

Το “ντέρμπι” που δεσπόζει στην εμβόλιμη της Τετάρτης είναι το Αρης Σούδας – Γρανίτης.

Η ομάδα της Σούδας που θέλει να επιστρέψει γρήγορα στα “σαλόνια” της Γ Εθνικής υποδέχεται τον δυναμωμένο Γρανίτη που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα. Αμφότερες διαθέτουν ένα ποιοτικό ρόστερ που αντικατοπτρίζει τους στόχους που έχουν θέσει εξ’ αρχής.

Ο Αρης έως τώρα στις δύο πρώτες αγωνιστικές μετράει μία νίκη και μία ήττα, από την άλλη η ομάδα της Αγίας Μαρίνας έχει κάνει το 2/2 και σίγουρα θα θελήσει αύριο να πετύχει το 3/3 ή έστω να πάρει την ισοπαλία ώστε να διατηρήσει διαφορά από την ομάδα της Σούδας. Ωστόσο, ο Αρης Σούδας σε πιθανή νέα ήττα θα χάσει έδαφος από την κορυφή.

Σε ένα άλλο ενδιαφέρον παιχνίδι της Τετάρτης η Α.Ε Κυδωνίας η οποία φέτος έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο από ότι τις προηγούμενες χρονιές υποδέχεται τον νταμπλούχο Απόλλων στο Βαρύπετρο.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ριτζάκη μένοντας ουσιαστικά πίσω μία αγωνιστική (καθώς δεν έπαιξε στην πρεμιέρα με τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ) έκανε πρεμιέρα σε μία δύσκολη έδρα αποσπώντας την ισοπαλία από τον Πανακρωτηριακό στα τελευταία λεπτά της αναμετρήσεις.

Από την άλλη ο Απόλλων που θέλει να επαναλάβει μία ανάλογη πορεία της περυσινής έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα με το 2/2. Προφανής στόχος του Απόλλωνα είναι να μην φύγει ηττημένος από το Βαρύπετρο, σε μία αμφίρροπη μάχη μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Μινώταυρος θα υποδεχτεί την Δόξα Παχιανών. Η ομάδα των Μουρνιών πετυχαίνοντας μία σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Αρη Σούδα, σίγουρα έχει την ψυχολογία που χρειάζεται για να θεωρείται το φαβορί της αναμέτρησης. Ωστόσο, η Δόξα δεν πρέπει να υποτιμηθεί καθώς μπορεί να κάνει την ζημιά προερχόμενη από το “Χ” με την Σπάθα.

Ακόμη ένα ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Καστελίου, ανάμεσα στην Θύελλα και το Νέο Κισσαμικό.

Η Θύελλα έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα τη φετινή χρονιά και μετράει 6 βαθμούς στις 2 πρώτες αγωνιστικές, όντας η μία από τις τρεις ομάδες που έχουν πετύχει το 2/2. Από την άλλη ο Νέος Κισσαμικός έχει ένα παιχνίδι λιγότερα διότι αναβλήθηκε αυτό με τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ. Ωστόσο, ο Ν. Κισσαμικός θέλει να γίνει και αυτός από τις ομάδες που θα έχουν κάνει το 2/2 και ταυτόχρονα να κόψει την φόρα της Θύελλας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένεται να διεξαχθεί ένα αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι καθώς είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν τις δύο ομάδες.

Ιωνία και Ιδομενέας είναι ένα ζευγάρι που καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει γευτεί τη νίκη μετρώντας από μία ήττα και μία ισοπαλία έκαστος. Αμφότερες, θα ψάξουν για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς που θα τους ανεβάσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Η ομάδα της Παλαιόχωρας έχοντας μία ισοπαλία και μία ήττα θα φιλοξενήσει τον Ικαρο που είναι η μόνη ομάδα έως τώρα που έχει 2/2 ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Η Παλαιόχωρα με σύμμαχο την έδρα και τον κόσμο της που έχει σε κάθε εντός παιχνίδι θα κοιτάξει σίγουρα να κάνει σεφτέ στις νίκες αντιμετωπίζοντας τον Ικαρο που δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα. Από την αντίπερα όχθη ο Ικαρος έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Παλαιόχωρας καθώς δύσκολα περνάνε οι ομάδες από κει. Παρόλα αυτά ο Ικαρος θα κοιτάξει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που δεν θα αυξήση την διαφορά από τις άλλες ομάδες και θα του δώσει την ανάλογη ψυχολογία για την συνέχεια.

Τέλος, στο μοναδικό παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 18:30 αντί στις 15:30 όπως τα υπόλοιπα, ο Θησέας θα φιλοξενήσει την Σπάθα.

Η Σπάθα που κόλλησε στο μηδέν με την Δόξα θα πάει στην έδρα του Θησέα για να διεκδικήσει τη νίκη. Αμφότερες έχουν από ένα βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αγνοώντας τη νίκη. Στόχος και των δύο ομάδων είναι η πρώτη νίκη της χρονιάς.

Ο Πανακρωτηριακός θα έχει ρεπό καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της (1ης) αγωνιστικής (εξ αναβολής)
Τετάρτη 2 Νοεμβρίου – 15:30
Ιωνία 2000-Ιδομενέας |Μοναχή Ελιά
Μινώταυρος-Δόξα Παχιανών |Μουρνιές
ΑΕ Κυδωνίας-Απόλλων | Βαρύπετρο
Θύελλα-Ν. Κισσαμικός |Καστέλι
Αρης Σούδας-Γρανίτης |Σούδα
Πανακρωτηριακός-Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ | ΑΝΑΒΟΛΗ
Παλαιόχωρα-Ικαρος Μουρνιών |Παλαιόχωρα
Τετάρτη 2 Νοεμβρίου – 18:30
Θησέας-Σπάθα |Μοναχή Ελιά

Βαθμολογία (σε 2 αγώνες)
1.Γρανίτης 6 (5-0)
-.Θύελλα Καλ. 6 (6-3)
-.Απόλλων 6 (4-2)
3.Μινώταυρος 4 (4-2)
4.Ν. Κισσαμικός 3 (5-0)*
-.Αρης Σούδας 3 (4-4)
7.Πανακρωτηριακός 2 (2-2)
8.ΑΕ Κυδωνίας 1 (1-1)*
-.Ιδομενέας 1 (2-3)
-.Σπάθα 1 (1-2)
-.Ιωνία 2000 1 (2-4)
-.Θησέας 1 (1-3)
-.Παλαιόχωρα 1 (1-3)
-.Δόξα Παχιανών 1 (0-5)
15.Ικαρος Μουρνιών 0 (3-6)
16.Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ – **

Α' ΕΠΣΧ

Οι προπονητές ψήφισαν στο sportcaster.gr – Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Μινώταυρος: Ανανέωσαν επτά νεαροί παίκτες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Νωρίς ο φετινός σχεδιασμός των ομάδων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO