Connect with us

Τοπικά

Από Μέγαρα… στη Σούδα για τη μεγάλη τους αγάπη | pics

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε τους φιλάθλους του Βύζαντα Μεγάρων που ήρθαν στο γήπεδο της Σούδας να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα. Πρόκειται από τις ελάχιστες αν όχι σπάνιες μετακινήσεις φιλάθλων για αγώνες Α’ τοπικής Κατηγορίας.

 

Μπορεί οι ”κιτρινόμαυροι” να μην πήραν ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς γνώρισαν την ήττα (2-0) από τον Απόλλωνα όμως σίγουρα η στήριξη των φιλάθλων τους που μπήκαν στη διαδικασία να ταξιδέψουν στα Χανιά ήταν κάτι το μοναδικό.

Παρά την ήττα οι φίλαθλοι του Βύζαντα χειροκρότησαν τους παίκτες του Δημήτρη Καλύκα μετά το τέλος του ματς, με τους παίκτες να ανταποδίδουν το χειροκρότημα, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν έπαψαν να τους εμψυχώνουν με συνθήματα.

Ο σύλλογος του Βύζαντα είναι ιστορικός με πολλές επιτυχίες και κόσμο που τον υποστηρίζει τόσο στις εντός έδρας ”μάχες” της ομάδας όσο και στα εκτός όπως είδαμε. Υπενθυμίζουμε ότι η σκληροτράχηλη ομάδα των Μεγάρων τερμάτισε πρώτη στην κούρσα στην 1η θέση της βαθμολογίας συγκεντρώνοντας 75βαθμούς, τελειώνοντας το πρωτάθλημα έχοντας βρει συνολικά 75 (!) φορές τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα Δυτικής Αττικής με μόλις 19 γκολ παθητικό.

Σπάνια βλέπουμε  φιλάθλους να μετακινούνται από ένα νομό σε άλλο και πόσο μάλλον σε νησί και σίγουρα η εν λόγω μετακίνηση μόνο ευχάριστες εικόνες μας δημιουργεί.

Ακαδημίες

Οι ορισμοί για Κ14 και Κ16

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Οι διαιτητές στο πρωτάθλημα Κ12

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' ΕΠΣΧ

Ο Κρικέλης σφυρίζει στο Φραγκοκάστελλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO