Connect with us

Τοπικά

Το ”ευχαριστώ” του Βύζαντα στον μεγάλο του χορηγό | pic

Μετά την εξασφάλιση τους ενός εκ των τριών εισιτηρίων για τη Γ’ Εθνική η διοίκηση του Βύζαντα Μεγάρων θέλησε να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στους ανθρώπους που από την αρχή σεζόν στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας.

 

Η ιστορική ομάδα των Μεγάρων επέστρεψε στις Εθνικές Κατηγορίες καθώς μετά το διπλό (4-1) επί της Ελλάς Ποντίων στον Κορυδαλλό εξασφάλισαν την τελευταία αγωνιστική τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι ”κιτρινόμαυροι” ευχαρίστησαν δημόσια την εταιρεία MEGARA RESINS – ANASTASIOS FANIS S.A για την στήριξη που προσέφερε από την αρχή της σεζόν στο σύλλογο… βοηθώντας τον σε μεγάλο βαθμό να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 θα χαραχθεί στην μνήμη όλου του φίλαθλου κόσμου των Μεγάρων, αφού σηματοδοτεί την επιστροφή της ομάδας ΘΡΥΛΟΣ της πόλης, του ιστορικού ΒΥΖΑΝΤΑ στις Εθνικές Κατηγορίες.

Με αφορμή την σπουδαία αυτή επιτυχία, που ήρθε αρχικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΔΑ και έπειτα με την κατάκτηση της δεύτερης από τις τρείς θέσεις στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ που οδηγούν στην Γ’ Εθνική, η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τον ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ της ομάδας την εταιρεία MEGARA RESINS – ANASTASIOS FANIS S.A.

Οι κ.κ. Κώστας και Χρήστος Φάνης, είναι δύο επιχειρηματίες που ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ στηρίζουν την ομάδα του ΒΥΖΑΝΤΑ, σεβόμενοι την 94 ετών ιστορία του συλλόγου, αλλά και την σπουδαία ποδοσφαιρική διαδρομή στο αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας μας.

Ήταν λοιπόν αδύνατο, οι κ.κ. Κώστας και Χρήστος Φάνης και στην πιο κρίσιμη στιγμή της φετινής σεζόν να μην στηρίξουν την ομάδα μας γενναιόδωρα, γι’ αυτό και είμαστε ευγνώμονες. Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να προσφέρουν όχι μόνο στο Βύζαντα αλλά και στις τοπικές κοινωνίες των πόλεών μας, όπως συνηθίζουν να κάνουν.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Ιωάννα Ρήγα Αντώνης Υψηλάντης

Ακαδημίες

Οι διαιτητές στο πρωτάθλημα Κ12

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' ΕΠΣΧ

Ο Κρικέλης σφυρίζει στο Φραγκοκάστελλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Κουκλάκης στο ντέρμπι παραμονής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO