Connect with us

Τοπικά

Ευχαρίστησε Ελλάς Ποντίων για την φιλοξενία ο Βύζας |pic

Η ομάδα του Βύζαντα θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την Ελλάς Ποντίων για την φιλοξενία τους στην μεταξύ τους κρίσιμη αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική.

 

Επίσης, ο Βύζας ευχαρίστησε του φιλάθλους για την δυναμική τους στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα μπαράζ της ομάδας που κατάφερε να πάρει την άνοδο στην Γ’ Εθνική, όπως επίσης και το το διαιτητικό τρίο από τον σύνδεσμο Ηρακλείου, κ. Μανδαλενάκη, Μπλαβάκη και Μπικάκη.

Το δελτίου Τύπου:

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΒΥΖΑΝΤΑ ευχαριστούν τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ομάδας ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ για την φιλοξενία τους.

Σε έναν αγώνα που κρίνονταν μια κατηγορία, οι άνθρωποι της διοίκησης υπερέβαλλαν εαυτόν προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό τόσο κατά την άφιξη της αποστολής του Βύζαντα, όσο και κατά την αποχώρησή της από το γήπεδο.

Επίσης ευχαριστούμε την διοίκηση του Α.Τ. Μεγάρων για την συνδρομή του στην μεταφορά της αποστολής, την Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά και ιδιαίτερα τους επικεφαλής για την τήρηση των μέτρων τάξης, που συνέβαλλαν ώστε όλα να
κυλήσουν ομαλά.

Θερμές ευχαριστίες στον φίλαθλο κόσμο της πόλης των Μεγάρων για την συγκινητική παρουσία και στήριξη στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα μπαράζ της ομάδας μας που την έφερε στην Γ’ Εθνική.

Τέλος συγχαίρουμε τον διαιτητικό τρίο του αγώνα κ.κ. Μανδαλενάκη, Μπλαβάκη και Μπικάκη του συνδέσμου Ηρακλείου για την άριστη διαιτησία τους.

Ακαδημίες

Οι ορισμοί για Κ14 και Κ16

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Οι διαιτητές στο πρωτάθλημα Κ12

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' ΕΠΣΧ

Ο Κρικέλης σφυρίζει στο Φραγκοκάστελλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO