Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Ξεκίνησε προετοιμασία η γυναικεία ομάδα της Επισκοπής

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, η γυναικεία ομάδα θα παίξει σε εθνικό πρωτάθλημα καθώς θα πάρει μέρος στην Γ’ Εθνική.

 

Με προπονητή τον Γιώργο Κυπαρίσση, ξεκίνησε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Επισκοπής. Τα κορίτσια του ρεθυμνιώτικου συλλόγου μπήκαν στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” κάνοντας επίσημη πρεμιέρα ενόψει της έναρξης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ενημέρωση της Επισκοπής

Ο σύλλογός μας δεν σταματάει σε μία νίκη ή σε έναν τίτλο… Δεν σταματάει σε μία διάκριση αθλητική, πολιτιστική ή σε μία αναβάθμιση ποδοσφαιριστή που μπορεί να έφτασε ψηλά στον χώρο. Κάθε άλλο… Όλα τα παραπάνω μας αναγκάζουν να προσπαθούμε περισσότερο.

Μετά τη δημιουργία με το… καμάρι του προπονητικού γηπέδου στον Τσεσμέ, ήρθε η στιγμή για τα δικά μας κορίτσια να κάνουν όνειρο τη δική τους φιλοδοξία, να μπορέσουν να φορέσουν ποδοσφαιρικά παπούτσια και να κυνηγήσουν την “ασπρόμαυρη θεά” στο γήπεδο της Επισκοπής στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Οι προπονήσεις είχαν ξεκινήσει προαιρετικά πέρυσι όμως φέτος, οι κοπέλες του ΑΟ Επισκοπής συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο για να πραγματοποιήσουν και επισήμως την πρώτη τους προπόνηση.

Υπό την καθοδήγηση του κόουτς Γιώργου Κυπαρίσση, τα κορίτσια μας γυμνάστηκαν για περίπου 70 λεπτά με το χαμόγελο στα χείλη και με την ικανοποίηση όλων στη διοίκηση ότι κάτι νέο έρχεται για να μείνει…

Η ομάδα μας θα προετοιμαστεί κατάλληλα ούτως ώστε να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (περιφέρεια Κρήτης).

Γυναικείο ποδόσφαιρο

To ηχηρό μήνυμα των κοριτσιών του ΟΦΗ κατά της βίας, σε βάρος των γυναικών | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Tεσσάρα του ΟΦΗ και ξανά μόνος δεύτερος στην Women’s League!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Ξαφνική αναβολή στο Ρ.Ε.Α. – ΑΕΛ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO