Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Ο Αντώνης Καρατζής για την απόλυση του από τον Χάλη

Με μια μακροσκελή επιστολή, ο πρώην, πλέον, προπονητής του Χάλη Αντώνης Καρατζής, τοποθετήθηκε για όλα όσα συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο, έως και την απόλυση του από την ομάδα του Βαρυπέτρου.

 

Με επιστολή που απέστειλε στo sportcaster, ο Αντώνης Καρατζής εξηγεί από την δική του πλευρά τους λόγους που έφεραν το διαζύγιο με τον Χάλη.

Αναλυτικά η επιστολή του αναφέρει:

Μετά από το σύντομο πέρασμα μου από τον ΑΟ Χάλη Βαρυπέτρου θα ήθελα να τοποθετηθώ και δημοσίως για κάποια γεγονότα που συνέβησαν στην εκεί παρουσία μου.

1-8-2021
Συμφωνία με τον Δημήτρη Μαρκογιαννάκη και ανάληψη της γυναικείας ομάδας του σωματείου.
Μετά από μια όμορφη σεζόν, στις 1-8-2022 συμφωνία με τον Δημήτρη Μαρκογιαννάκη για εκ νέου συνεργασία.

16-8-2022
Έναρξη προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας.

27-8-2022
Πρόταση από τον Δημήτρη Μαρκογιαννάκη για θέση υπευθύνου στην ακαδημία, που θα ξεκινούσε τις επόμενες ημέρες.

3-9-2022
Μετά από φιλικό των συνεργαζόμενων σωματείων ΑΟ Χανιά – Χάλης και ενώ η ομάδα του Χάλη αποτελείται από κορίτσια 12-16 ετών, ο κόουτς της συνεργαζόμενης ομάδας, κατεβάζει κανονικά την ομάδα που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (εκτός 3 παικτριών) και όχι τα μικρά κορίτσια που έχει, με αποτέλεσμα να γίνει ένα ματς παρωδία, εξυπηρετώντας αυτό που είχε ο κόουτς της συνεργαζόμενης ομάδας στο μυαλό του.

4-9-2022
Ο Δημήτρης Μαρκογιαννάκης μου γνωστοποιεί την απόλυση μου, με την αιτιολογία ότι υπάρχει κακό κλίμα στην ομάδα και ότι δεν μπορώ να συνεργαστώ με τον προπονητή της πρώτης ομάδας του σωματείου.

8-9-2022
Πραγματοποιεί την πρώτη της προπόνηση η κόουτς που προσέλαβαν, η οποία τυχαίνει να είναι και εν ενεργεία παίκτρια της συνεργαζόμενης ομάδας του ΑΟ Χανιά.

Μπορούσα άνετα, αλλά η συνείδηση μου δεν το επιτρέπει με ένα δημόσιοσχετηστικό ευχαριστήριο να σκεπάσω αυτή την ανέντιμη αυτή συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου.

Μέσα από την συγκεκριμένη ομάδα κατάλαβα στην πράξη αυτό που λέει η ποδοσφαιρική πιάτσα των Χανίων, ότι η αιτία για την εικόνα που έχει διαχρονικά αυτή η ομάδα, έχει ονοματεπώνυμο και επιβιώνει χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτα και κανείς. Δυστυχώς κάποιοι, όσο φως και να υπάρχει γύρω τους, ζουν σε βαθύ σκοτάδι.

Η ενασχόληση μου εδώ και έναν χρόνο με το γυναικείο ποδόσφαιρο, έχει να μου αφήσει μόνο ευχάριστες στιγμές, όσο αφορά τα κορίτσια και τους γονείς τους. Δυστυχώς τα κορίτσια δε φταίνε σε τίποτα που μέσα σε 2 χρόνια έχουν αλλάξει 5 προπονητές. Όλοι είναι ανεπαρκείς, ίσως όλοι δεν εξυπηρετούν τη νοοτροπία και τα θέλω κάποιων ανθρώπων.

Όλοι αυτοί που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό, πρέπει με τις ενέργειες μας να στραφούν οι νέοι προς αυτόν και όχι με τις νοοτροπίες μας και τα συμφέροντα μας να τους αποτρέπουμε.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τα κορίτσια του ΑΟ Χάλη Βαρυπέτρου για την συνεργασία που είχαμε και να τους ευχηθώ καλή πρόοδο σε ότι και αν κάνουν στη ζωή τους και καλή σταδιοδρομία. Πολλές ευχαριστίες στους γονείς των κοριτσιών που ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν.

Επίσης, ευχαριστώ πολύ την πρόεδρο του ιδρύματος Αγίου Νεκταρίου, κυρία Μαρούσα Χατζηλάρη και τις συνεργάτιδες της κυρία Ελευθερία Ντουντουλάκη και κυρία Σπυριδούλα Παπατζανάκη, για την πολύ όμορφη συνεργασία που είχαμε. Τους εύχομαι καλή δύναμη και υγεία στο πολύ δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας.

Στα κορίτσια του “σπιτιού” – έτσι το λένε τα ίδια- εύχομαι υγεία, αισιοδοξία, χαμόγελο και ότι καλύτερο στην ζωή τους. Σίγουρα έχουν δίπλα τους στο “σπίτι” τους κατάλληλους ανθρώπους για να βοηθήσουν και να τα εξελίξουν.

Τέλος, ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου, κύριο Σταμάτη Καστρινάκη (προπονητή τερματοφυλάκων) για όλη την προηγούμενη χρονιά που ήμασταν μαζί, τον κύριο Γιάννη Ξενάκη (προπονητή τερματοφυλάκων) και τον κύριο Άρη Καλαϊτζάκη (γυμναστής) για τις 3 εβδομάδες προετοιμασίας που κάναμε μαζί.

Καλή ποδοσφαιρική περίοδο, καλή μαθητική περίοδο σε όλους με υγεία και δύναμη.

Υ.Γ. Αν επιθυμεί ο Δημήτρης Μαρκογιαννάκης, που σίγουρα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην ομάδα του και που είναι τόσα χρόνια σε αυτή, ας τοποθετηθεί.

Προπονητής ποδοσφαίρου, Αντώνης Καρατζής.

Γυναικείο ποδόσφαιρο

To κάλεσμα του ΑΟ Χανιά για το παιχνίδι με τις Νέες Εργοτέλη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Το Photostory του ματς Ποσειδώνας Ladies – ΟΦΗ 0-4

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

“Επιστροφή” Στανίνου στα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO