Connect with us

Ακαδημίες

Δύο ταλαντούχοι Χανιώτες στον ΟΦΗ

Σημαντική επιτυχία για τον Γιώργο Σοφιάκη και τον Γιώργο Ξυφανταράκη του Καλτσέτο, που θα μετακινηθούν στην Elite Ακαδημία του ΟΦΗ

 

Ο Γιώργος Σοφιάκης και ο Γιώργος Ξυφανταράκης, τερματοφύλακες του Καλτσέτο θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Elite Ακαδημία του ΟΦΗ, όπως έγινε σήμερα γνωστό. Πρόκειται για μία σημαντική ευκαιρία για τους δύο παίκτες που κάνουν το βήμα παραπάνω.

Η ανακοίνωση:

Δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από το Calcetto Fc στον ΟΦΗ!

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Calcetto Fc με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακές της θα μετακινηθούν στην Elite Ακαδημία του ΟΦΗ.

Ο σπουδαίος σύλλογος της Κρήτης είναι πρώτη φορά που αποκτά ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία μας, ενώ παράλληλα παρακολουθεί στενά ακόμη έναν.

Για την πραγματοποίηση των μεταγραφών του Γιώργου Σοφιάκη και του Γιώργου Ξυφανταράκη στον ΟΦΗ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Calcetto Fc ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ Ηλίας Πουρσανίδης και ο σκάουτ-προπονητής Μανώλης Συκιωτάκης, όπου συναντήθηκαν με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας μας, Νότη Ματηγάκη.

Είμαστε περήφανοι για την εξέλιξη των δύο παιδιών, τους ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία και μέσα από σκληρή δουλειά να πραγματοποιηθούν όλα τους τα όνειρα!

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τα «Γρανιτάκια»! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας για την ολοκλήρωση της σεζόν

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO