Connect with us

O SportCaster

Ως πότε στην Super League 2, θ’ (προ)αποφασίζουν άλλοι ποιοι θα ανεβαίνουν;

Μια μήνυση, μια καταγγελία και ξεδιπλώνεται το κουβάρι για τα play offs της κατηγορίας που δίχως var γίνονται εγκλήματα.

Γράφει ο Sportcaster

Το κουβάρι ξετυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν το δημοσίευμα της ιστοσελίδας monobala.gr αποκάλυψε πως ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Γιάννης Διαμαντίδης κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη καθώς δέχτηκε απειλή μέσω του τηλεφώνου.

Το δημοσίευμα παίρνει ακόμα μεγαλύτερη έκταση αν σκεφτούμε πως η εν λόγω ιστοσελίδα είναι συμφερόντων του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, οπότε αντιλαμβανόμαστε που πάει το μυαλό όλων.

Όμως, από εδώ και πέρα αρχίζουν τα ωραία…

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ , «το τηλεφώνημα και η απειλή προς τον Γιάννη Διαμαντίδη, σύμφωνα με την καταγγελία, έγινε από τον αριθμό του Γιάννη Παπαδόπουλου». Του …γνωστού, που πριν από λίγο καιρό συναντήθηκε σε καφέ στη Γλυφάδα με τον Θεόδωρο Καρυπίδη – παραμονές του αγώνα ΑΕΚ – Άρης.

Το ακόμα πιο ωραίο της υπόθεσης είναι πως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του in.gr, ο λόγος που ο Μελισανίδης απείλησε τηλεφωνικά τον Διαμαντίδη έγινε επειδή ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ επιθυμούσε τη νίκη της Καλλιθέας στην Καλαμάτα και διαιτητής στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ο Στάθης Γκορτσίλας που ανήκει στον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Σήμερα δε, ήρθε να προστεθεί στα παραπάνω και η τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα του Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος καλεί την κυβέρνηση να: «”Ανοίξτε” το κινητό του Γκορτσίλα, διαβάστε τα μηνύματα πριν το αγώνα Καλαμάτας – Καλλιθέας, και πιθανώς τα ευρήματα ίσως σας οδηγήσουν στην πολυπόθητη εξυγίανση. Αλλιώς θα συνεχίσουμε να στρουθοκαμηλίζουμε και να κοροϊδεύουμε εαυτούς και αλλήλους… ».

Και για όποιον δεν το γνωρίζει, να τον ενημερώσουμε εμείς, πως τα σφυρίγματα του Γκορτσίλα στο παιχνίδι της Καλαμάτας ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών καθώς τελικά κρίθηκε από ένα άκρως αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε εις βάρος των γηπεδούχων οι οποίοι μάλιστα αντέδρασαν τόσο έντονα που είχε ως αποτέλεσμα να τιμωρηθούν με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών!

Όλα τα παραπάνω, ενώ πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία των play offs της Super League 2, δημιουργούν πολύ μεγάλα ερωτηματικά για το πως καθορίζονται τα εισιτήρια ανόδου και με ποιους, αδιαφανείς, τρόπους πετιούνται στα σκουπίδια οι κόποι και ο ιδρώτας δεκάδων ποδοσφαιριστών και ομάδων.

Tα Χανιά, από την αρχή της χρονιάς, παλεύουν με νύχια και με δόντια να πετύχουν ίση μεταχείριση (το αυτονόητο δηλαδή). Παρόλο αυτά, οι «καπεταναίοι» του συστήματος βρίσκουν (υπόγειους) τρόπους να βάζουν εμπόδια και να στήνουν παγίδες στα Χανιά τα οποία τόλμησαν φέτος να «σκίσουν» το προαποφασισμένο σενάριο και να δημιουργήσουν μια ανεπιθύμητη «πλοκή». Ακόμα κι έτσι όμως, ακριβώς στη μέση του μίνι πρωταθλήματος, η χανιώτικη ομάδα όχι μόνο είναι ζωντανή στη διεκδίκηση, όχι μόνο κρατάει την τύχη στα χέρια της, αλλά συνεχίζει παρά τις πισώπλατες «μαχαιριές» να σηκώνει ανάστημα, αρνούμενη να παραδοθεί και να είναι έτοιμη να γράψει το δικό της φινάλε στο εφετινό έργο της Super League 2.

Α και να μην το ξεχάσουμε! Πως το είχε πει ο Αλέξης Κούγιας πριν μερικούς μήνες στην εκπομπή του Γεωργούντζου; «Αν παιχτεί ποδόσφαιρο, την άνοδο θα την πάρουν τα Χανιά, αν ο τίτλος κριθεί εκτός γηπέδων πρώτο φαβορί είναι η Καλλιθέα».

Τα συμπεράσματα δικά σας…

O SportCaster

Ένας υγιής οργανισμός που δείχνει ότι χρειάζεται πίστη και υπομονή γιατί το όραμα υπάρχει!

Συνεχίστε την ανάγνωση

O SportCaster

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την στήριξη και στα Περιβόλια να μην πέφτει καρφίτσα!

Συνεχίστε την ανάγνωση

O SportCaster

Ο δυνατός σηκώνεται, ο αδύναμος παραμένει πεσμένος κάτω…

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO