Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Πήρε Καρρίκι το Αιγάλεω – Τρίτη προσθήκη

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει 130 συμμετοχές στη Super League 2 , ενώ τελευταία ομάδα της καριέρας του ήταν η Ρόδος

 

Την 3η χειμερινή μεταγραφή του ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη (23/01) το Αιγάλεω. Το Σίτι απέκτησε τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό, Κονσταντίν Καρρίκι που έπαιζε (14 συμμετοχές) στη Ρόδο, ενώ στη πλούσια καριέρα του έχει 130 συμμετοχές στη Super League 2.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Καρρίκι.

O Κώστας Καρρίκι είναι γεννημένος στις 30 Οκτωβρίου 1996 στην Αθήνα, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά μπορεί να ανταποκριθεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις τις άμυνας, διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι έχοντας παραστάσεις σε ομάδες της Super League 2 με 130 συμμετοχές, ενώ τελευταία ομάδα της καριέρας του ήταν η Ρόδος.

Ο έμπειρος αμυντικός, που διετέλεσε διεθνής με τις U19 και U21 της Αλβανίας, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αστέρα Μαγούλας, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Βόλο με τον οποίο το 2019 πανηγύρισε την άνοδο στη Super League.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 συμφώνησε με τον Απόλλωνα Λάρισας συνεχίζοντας σε επίπεδο Super League 2, τον Φεβρουάριο του 2022 μεταγράφηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ την επόμενη σεζόν (2022-23) αγωνίστηκε στην Προοδευτική.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στο πρωτάθλημα».

Χανιά

Αήττητος ο Ταουσιάνης κόντρα στον Αναστόπουλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Βόρειος όμιλος: H ΑΕΛ υποδέχεται την ΑΕΚ Β

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Νότιος όμιλος: Θέλει βαθμούς στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός Β

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO