Connect with us

Διεθνή

Νικηφόρα πρεμιέρα με ανατροπή για την Ολλανδία

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι για τον 4ο όμιλο του EURO 2024, η Ολλανδία επικράτησε με 2-1 και με ανατροπή της Πολωνίας

 

Παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, η Ολλανδία επικράτησε με 2-1 της Πολωνίας με ανατροπή για την 1η αγωνιστική του EURO 2024, ξεκινώντας ιδανικά τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.

Η Πολωνία ξεκίνησε ιδανικά στο παιχνίδι παίρνοντας το προβάδισμα με το γκολ του Μπούκσα στο 16ο λεπτό. Η Ολλανδία ανέβασε στη συνέχεια τις γραμμές της φτάνοντας στο 1-1 με σκόρερ τον Χάκπο στο 29ο λεπτό που ισοφάρισε με την βοήθεια της τύχης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έψαξαν έντονα το γκολ κι εκείνη που το βρήκε ήταν η Ολλανδία, που ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Βέγκχορστ να γίνεται η χρυσή αλλαγή του Κούμαν, σκοράροντας στην πρώτη του επαφή στο παιχνίδι στο 83’.

Πολωνία – Ολλανδία 1-2

EURO 2024: Όμιλος D – 1η αγωνιστική
Γήπεδο: Φόλκσπαρκσταντιον, Αμβούργο
Σκόρερ: 16’ Μπούκσα / 29’ Χάκπο, 83’ Βέγκχορστ
Οι συνθέσεις:

Πολωνία: Σέσνι, Σάλαμον (86′ Μπερεζίνσκι), Μπέντναρεκ, Κίβιορ, Φρανκόφσκι, Ζιελίνσκι (78′ Πιοτρόφσκι), Ρόμαντσουκ (55′ Σλισζ), Ζαλέφσκι, Ουρμπάνσκι (55′ Σβιντέρσκι), Μπούκσα, Σ. Σιμάνσκι (46′ Μόντερ)

Ολλανδία: Φερμπρούχεν, Ντάμφρις, Ντε Φράι, Φαν Ντάικ, Άκε (87′ Φαν ντε Φεν), Σούτεν, Ρέιντερς, Φέρμαν (62′ Βαϊνάλντουμ), Σίμονς (62′ Μάλεν), Μέμφις (81′ Βέχορστ), Χάκπο (81′ Φρίμπονγκ)

Διεθνή

Κατέρρευσε λόγω ζέστης βοηθός στο Περού – Καναδάς | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

Euro 2024: Φινάλε στους ομίλους, συμπληρώνονται τα ζευγάρια των «16»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

“Περίπατος” για την Εθνική μας στο μπάσκετ 86-57 το Μαυροβούνιο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO