Connect with us

Εθνική Ελλάδος

Εύκολα με “άρωμα” Κρήτης η Εθνική μας 2-0 την Μάλτα

Δεύτερη καλή εμφάνιση και πρώτη νίκη για την Εθνική μας ομάδα με σκορ 2-0 κόντρα στην Μάλτα έχοντας τον Κωνσταντή Τζολάκη βασικό κάτω από τα δοκάρια και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας.

 

 

Στο φιλικό παιχνίδι με την Μάλτα στο Σάλτσμπουργκ, στο οποίο ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο φιλικό με τη Γερμανία, η Εθνική Ομάδα επικράτησε εύκολα 2-0. Παράλληλα έδωσε το χρίσμα του βασικού τερματοφύλακα στον Κωνσταντή Τζολάκη βάζοντας δυο ακόμη Κρητικούς στην άμυνα καθώς Κουλιεράκης και Σάλιακας ήταν στο βασικό σχήμα/

Στο 6ο λεπτό ο Παυλίδης ανατράπηκε από τον Αλ Τούμι και ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε προβάδισμα στην Εθνική. Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών και ύστερα από ασίστ του Παυλίδη, ο Χρήστος Τζόλης με πλασέ από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Αλ Τούμι. Στο 31′ ο Τζολάκης, στην παρθενική του εμφάνιση με το εθνόσημο, απομάκρυνε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Μπονγκ εκτός περιοχής.

Στο 2ο ημίχρονο, στο οποίο οι δύο προπονητές πραγματοποιήσαν αρκετές αλλαγές, ο ρυθμός ήταν εμφανώς πιο χαλαρός και παρότι η Εθνική δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για να σκοράρει με τους Μπακασέτα (50′, 60′) και Τζόλη (68′), ολοκλήρωσε τον αγώνα με ενεργητικό τα δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Μάλτα (Μισέλ Μαρκολίνι): Αλ Τούμι, Σο, Ζ. Μούσκατ, Μποργκ (89′ Ταμπόνε), Κορμπολάν, Γκιλαουμέ, Ν. Μούσκατ (89′ Βέλλα), Τέουμα, Καμενζουλί, Μπονγκ (72′ Νουόκο), Ντεγκαμπριέλε (46′ Ρίντ).

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης (81’Μανδάς), Κυριακόπουλος, Κουλιεράκης, Ρέτσος (72′ Ντόη), Σάλιακας (81′ Τσιγγάρας), Κουρμπέλης, Μάνταλος (61′ Κώτσιρας), Μασούρας (61′ Λημνιός), Μπακασέτας, Τζόλης, Παυλίδης (61′ Δουβίκας).

Εθνική Ελλάδος

Εθνική Ελλάδας: H φανέλα που θα φορέσουν οι Legends 2004 στο επετειακό φιλικό με τους UEFA All-Stars

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Οι κλήσεις της Εθνικής γυναικών για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μαυροβούνιο

Βεατρίκη Σαρρή
Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

“Περίπατος” για την Εθνική μας στο μπάσκετ 86-57 το Μαυροβούνιο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO