Connect with us

Ακαδημίες

Παρουσία δεκάδων παιδιών ξεκίνησε στο Ηράκλειο το 3ο Παγκρήτιο camp τερματοφυλάκων και προπονητών

Απολαυστική ήταν η πρώτη μέρα δράσης στον 2ο σταθμό του ‘‘3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών’’ της GK Goalkeeper Academy στο Ηράκλειο, την Παρασκευή (7/5).

 

Οι νεαροί τερματοφύλακες, οι οποίοι ήταν παρόντες στο Γήπεδο του Ατσαλένιου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο.

Το πρόγραμμα άνοιξε ο επικεφαλής της GK Goalkeeper Academy, Κώστας Γύπαρης, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες και τούς παρουσίασε την αγωνιστική φιλοσοφία της Ακαδημίας.

Ακολούθησαν δύο πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις: η πρώτη από τον Αθλητικό Επιστήμονα και συνεργάτη της GK, Λεωνίδα Παπαδάκη, με θέμα την ”Αξία της αξιολόγησης φυσικής κατάστασης τερματοφυλάκων”. Η επόμενη έγινε από τον εξειδικευμένο προπονητή τεχνικής στις αναπτυξιακές ηλικίες, Κώστα Δερμιτζάκη, με θέμα τη βελτίωση της τεχνικής.

Μετά το τέλος του θεωρητικού σκέλους, αθλητές και προπονητές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το πρακτικό.

Η επιστημονική ομάδα της S11Ltd υπέβαλε σε εργομετρικά τεστ τους goalkeepers, με τον κ. Παπαδάκη να αποκομίζει εξαιρετικές εντυπώσεις και τα αποτελέσματα να παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του προγράμματος των δύο επόμενων ημερών.

Το αγωνιστικό σκέλος συνεχίστηκε μέχρι το τέλος της ημέρας με ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και αξιολόγησης κάτω άκρων από τον κ. Δερμιτζάκη.

Η δράση στον δεύτερο σταθμό του ‘‘3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών’’ συνεχίζεται το Σάββατο (8/6), με τη διεξαγωγή του προγράμματος της δεύτερης ημέρας.

ΕΠΣΧ

Κάτοχος διπλώματος UEFA B’ ο Καλαιτζίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO