Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Μικρός Γιαννάκης: «Ο Κ. Τζολάκης μου είπε τα πιο όμορφα λόγια» | video

Για την ιδιαίτερη φιλία που έχει αναπτύξει με τον Χανιώτη τερματοφύλακα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο  μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης

 

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης φιλοξενήθηκε σ τηλεοπτική εκπομπή περνώντας το δικό του μήνυμα κατά της βίας, μετά την ιστορική βραδιά με την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League από τον Ολυμπιακό.

“Προσπαθώ να περάσω το μήνυμα στο κόσμο να μην υπάρχει βία στα γήπεδα” είπε ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ που έχει συγκινήσει το Πανελλήνιο. Σε σχετική ερώτηση αποκάλυψε πως «Ο Κ. Τζολάκης μου είπε τα πιο όμορφα λόγια», ενώ αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει τελευταία με τον Χανιώτη τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος μάλιστα μετά τον τελικό της Τετάρτης του χάρισε και τα γάντια του.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το στιγμιότυπο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μετά τον τελικό, όπου ο Τζολάκης, εν μέσω πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Conference League, μεταφέρει το καρότσι με τον μικρό Γιάννη μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ν.Φιλαδέλφειας, που καταδεικνύει τη φιλία τους αλλά και το ήθος του Χανιώτη πορτιέρο που δεν ξέχασε τον μικρό του φίλο.

 

Οι δηλώσεις του μικρού Γιάννη:

 

Σούπερ Λιγκ

Ελεύθερος ο Μπαΐροβιτς από Λεβαδειακό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Μπέος: Αισθάνομαι ντροπή και κλαίω για τις άδειες εξέδρες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ – Αλκμαάρ 0-6 | HIGHLIGHTS |

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO