Connect with us

Διεθνή

Ολονύχτιο πάρτι στον Πειραιά με πάνω από 100.000 φιλάθλους για τους θριαμβευτές του Conference League | pics+vid

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα χθες (29/05) για τον Ολυμπιακό, με τους φιλάθλους να βρίσκονται στους 7 ουρανός, έπειτα από τον ανεπανάληπτο θρίαμβο στον τελικό του Conference League επί της Φιορεντίνα. Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα στην OPAP Arena και όσα ακολούθησαν εντός και εκτός γηπέδου θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη όλων.

 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μέσα σε δάκρυα χαράς και συγκίνησης για την κατάκτηση του πρώτου τους ευρωπαϊκού κυπέλλου, που είναι συγχρόνως και το πρώτο για την Ελλάδα σε συλλογικό επίπεδο, αδυνατούσαν να συνειδητοποιήσουν τον άθλο που πέτυχαν ακόμη και όταν ανέβηκαν στο πούλμαν της επιστροφής στον Πειραιά.

Μέσα σε πανζουρλισμό από επευφημίες, καπνογόνα, πυροτεχνήματα, συνθήματα οι φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν… τη νύχτα μέρα σε όλον τον Πειραιά και φυσικά στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος (δείτε ΕΔΩ εικόνες από τα Χανιά και εδώ από το Ηράκλειο) περιμένοντας το ανοιχτό λεωφορείο στο οποίο μετεβιβάσθηκαν οι νέοι Κυπελλούχοι Ευρώπης και κατευθύνονται προς το Δημοτικό Θέατρο όπου βρίσκεται συγκεντρωμένος ο κύριος όγκος των περίπου 150.000 φιλάθλων!

Το σύνθημα “σήκωσε το, το γ@@@νο” δονούσε την ατμόσφαιρα, ενώ μόλις το λεωφορείο πλησίασε στο Θέατρο, ο ύμνος του Ολυμπιακού άρχισε να παίζει από τα μεγάφωνα.

Τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, μαζί με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη περίμενε στο Δημοτικό Θέατρο ο δήμαρχος Πειραιά και λίγο αργότερα μπροστά από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Κοραή ο κ. Μαρινάκης αλλά και ο αρχηγός Κώστας Φορτούνης μίλησαν μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού με πυροτεχνήματα και καπνογόνα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του και στάθηκε στην εκτός συνόρων πορεία των «ερυθρολεύκων» ενώ και χαρακτήρισε «ιδέα» τον σύλλογο. «Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό γιατί δεν αγοράζεται είναι ιδέα, ήθελα να δω αυτά τα παιδιά χαρούμενα γιατί τους αξίζει. Σήμερα δεν είναι ένα όνειρο τρελό, είναι πραγματικότητα, εδώ στην Ελλάδα. Είχαμε μια πολύ καλή φιλοξενία στη Νέα Φιλαδέλφεια και θέλω να τους ευχαριστήσω. Σήμερα θα γιορτάσει όλη η Ελλάδα» δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Δείτε φωτογραφίες

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε και βίντεο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διεθνή

Euro 2024: Μεγάλα ντέρμπι στους “8” | Ισπανία – Γερμανία και Πορτογαλία – Γαλλία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

Euro 2024: Δείτε όλα τα γκολ της φάσης των “16” | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO