Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Κουλιεράκης: «Είναι ωραίο να βρίσκομαι στο στόχαστρο μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων»

Συνέντευξη στο γερμανικό Kicker παραχώρησε ο Χανιώτης διεθνής στόπερ του ΠΑΟΚ

 

Στο γνωστό γερμανικό περιοδικό Kicker παραχώρησε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο Χανιώτης διεθνής στόπερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και των άλλων Γερμανικών ομάδων αλλά και το μέλλον του.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Πώς νιώθεις που είσαι πρωταθλητής Ελλάδας για πρώτη φορά;
Είναι πραγματικά μοναδικό. Το να κυριαρχήσεις στον πιο συναρπαστικό αγώνα τίτλου όλων των εποχών στην Ελλάδα είναι μια εμπειρία που είναι δύσκολο να περιγραφεί. Γράψαμε ιστορία. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που έπαιξα ενεργό ρόλο στην κατάκτηση αυτού του τίτλου, του πρώτου μεγάλου τίτλου της καριέρας μου. Είμαι επίσης περήφανος για τους συμπαίκτες μου και όλους στην ομάδα γιατί μπορέσαμε να δώσουμε στους φιλάθλους μας αυτή τη μεγάλη χαρά.

 

 

Ποιο ήταν το πλεονέκτημα έναντι των τριών ανταγωνιστών ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού;

Βασικά, το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι η οικογενειακή ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω από την ομάδα. Έχουμε πολλά “ευχαριστώ” για τον προπονητή μας Ραζβάν Λουτσέσκου, που άφησε το στίγμα του στην ομάδα, αλλά και τον ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη, γιατί ήταν πάντα δίπλα μας. Μας έδωσαν την ασφάλεια που χρειαζόμασταν. Στην καθοριστική τελική φάση πετύχαμε μια συγκλονιστική τελική ευθεία με τέσσερις συνεχόμενες νίκες, κάτι που δείχνει και την έντονη προσωπικότητά μας.

Υπήρχαν συγκεκριμένες μεταγραφικές συζητήσεις με την Άιντραχτ τον χειμώνα. Αυτές τώρα θα συνεχιστούν και το καλοκαίρι;

Φυσικά γνωρίζω το ενδιαφέρον της Άιντραχτ. Αλλά ο μάνατζέρ μου φροντίζει για όλα αυτά τα θέματα. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά φυσικά είναι ωραίο να βρίσκομαι στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kicker, η Άιντραχτ δεν είναι αυτή τη στιγμή η μόνη ομάδα της Bundesliga με μεγάλο ενδιαφέρον για την υπογραφή σου. Θα σε ενδιέφερε να μετακομίσεις στην Bundesliga;

Είναι μεγάλη τιμή. Άλλωστε, υπάρχει μεγάλη λίστα με Έλληνες παίκτες στη Γερμανία. Το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο σε όλη τη χώρα και αυτό βοηθά έναν αθλητή να προσαρμοστεί. Το έζησα έντονα και στο παιχνίδι μας στη Φρανκφούρτη και στους χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες που μας στήριξαν με πάθος.

Στο οποίο ματς έλαμψες και ως σκόρερ, αν και ως κεντρικός αμυντικός έχεις άλλες αρετές. Στα 20 σου το μόνο που σου λείπει είναι η εμπειρία;

Σε στημένες φάσεις πηγαίνω μπροστά και λειτούργησε καλά αυτό απέναντι στη Φρανκφούρτη. Έτσι μπόρεσα να πετύχω το νικητήριο γκολ. Διαφορετικά, είναι δουλειά μου να είμαι… επιθετικός στις μονομαχίες. Μου αρέσει επίσης η κατοχή της μπάλας και να βοηθάω να χτιστεί το παιχνίδι από πίσω. Ωστόσο, έχω ωριμάσει τακτικά και έχω γίνει καλύτερος στις αποφάσεις μου μέσα στο γήπεδο.

Σε νεαρή ηλικία είσαι ήδη από τους κορυφαίους παίκτες στην ομάδα και στην εθνική. Νιώθεις εξαίρεση στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Δεν θέλω να είμαι η εξαίρεση. Είναι περισσότερο παράδειγμα για κάθε ελληνικό σύλλογο, ώστε οι νεαροί παίκτες να μπορούν να παίζουν νωρίτερα. Ο ΠΑΟΚ πίστεψε σε μένα και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω. Άδραξα την ευκαιρία και δημιούργησα αντίστοιχες προσδοκίες για το μέλλον.

Την επόμενη Παρασκευή η Εθνική Ελλάδας θα παίξει με την Γερμανία στο Mönchengladbach. Αφού έχασες τη συμμετοχή σου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ποιοι είναι οι στόχοι σου στα προσεχή παιχνίδια με Γερμανία και Μάλτα;

Τα προσεχή φιλικά της εθνικής ομάδας είναι εξαιρετικά σημαντικά για εμάς. Θέλουμε να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό μας από τους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το να παίζεις για το εθνόσημο είναι μεγάλη χαρά και τιμή για κάθε παίκτη. Πολύ περισσότερο όταν είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τη Γερμανία, που σύντομα θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να δώσουμε καλή εντύπωση και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για το Nations League τον Σεπτέμβριο.

Σούπερ Λιγκ

Ανανέωσε με τον Παναιτωλικό ο Μπελεβώνης

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Ξεκινά το χτίσιμο του ΟΦΗ της νέας σεζόν ο Δέλλας

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Χριστόπουλος: Έχω μεγάλο κίνητρο – Θέλω να ξεκινάω στην βασική ενδεκάδα | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO