Connect with us

Γιούχτας

Ανυφαντάκης: Έγινε τεράστια προσπάθεια – Είμαστε μια ελκυστική ομάδα

Το φινάλε της χρονιάς βρήκε τον Γιούχτα να υποβιβάζεται στην Γ’ Εθνική με τον Κώστα Ανυφαντάκη να στέκεται στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του.

 

Ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον Γιούχτα μετά την “λευκή ισοπαλία” με τον Ηλιούπολη με τον Κώστα Ανυφαντάκη να δηλώνει τα παρακάτω:

“Σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι από πλευράς καιρικών συνθηκών, καθώς υπήρχε αρκετή ζέστη και οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να παίξουν. Μετά το πρώτο 5λεπτο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργώντας και αρκετές καλές ευκαιρίες. Για ακόμη ένα παιχνίδι νομίζω ότι πληρώνουμε το ότι δεν σκοράρουμε. Από το πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είχαμε βρει δίχτυα, ενώ στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε αρκετά λόγω της κούρασης, μένοντας έτσι στο τέλος ένα αποτέλεσμα όπου δεν μας χαροποιεί.

Ένα σημαντικό πρόβλημα όλη αυτή τη χρονιά, ήταν ότι δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε σε σημαντικές στιγμές στο παιχνίδι. Και στο σημερινό ματς, όπως και στα άλλα τρία που ηττηθήκαμε ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Θεωρώ ότι καθοριστική στιγμή στα φετινά play out, όπου δεν πετύχαμε και τον στόχο μας, ήταν τα τρία παιχνίδια που παίξαμε πολύ καλά με Διαγόρα, Παναχαϊκή και Αιγάλεω και δυστυχώς τα χάσαμε όλα.

Παρ’ όλα αυτά, θεώρω ότι έγινε τεράστια προσπάθεια και το αντιλήφθηκαν όλοι αυτοί που έπαιξαν μαζί μας. Αυτούς τους τέσσερις μήνες που είμαι εγώ στην ομάδα, υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα, καθώς η ομάδα δούλεψε σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό πρέπει να παραμείνει και για το μέλλον.

Ο Γιούχτας παρότι δεν πέτυχε τον στόχο του θεωρώ ότι είναι μία ελκυστική ομάδα, διότι είναι ένα σωματείο που έχει τις προϋποθέσεις, στηρίζει το ποδόσφαιρο και νομίζω ότι είναι και ένα καλό περιβάλλον για τους ποδοσφαιριστές”.

Γιούχτας

Επίσημο το αντίο στον Κώστα Ανυφαντάκη: Ευχαριστούμε για την επαγγελματισμό σου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Το αντίο στον Γιώργο Τουτζάρη: Εις το επανιδείν…

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Γιούχτας: Παρελθόν ο Τουτζάρης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO