Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Νέος Κισσαμικός: Απόλλωνας και ΑΕ Κυδωνίας μας απέδειξαν γιατί το ποδόσφαιρο θεωρείται ο βασιλιάς των σπορ

Το δικό του, “διπλό” συγχαρητήριο εξέδωσε ο Νέος Κισσαμικός καθώς αναφέρθηκε όχι μονο στον Πρωταθλητή Απόλλωνα αλλά και στην ΑΕ Κυδωνίας αλλά και στο ποδόσφαιρο το οποίο για τις στιγμές που μας χάρισαν οι δυο διεκδικητές θεωρείται ο βασιλιάς των σπορ.

 

 

Η ομάδα του Νέου Κισσαμικού η οποία θα είναι και ο αντίπαλος της ΑΕ Κυδωνίας στον τελικό της 8ης Μαϊου εξήρε τόσο το συγκρότημα του Αλικιανού όσο και τον πρωταθλητή πλέον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη. Η ομάδα της Κισσάμου έκανε λόγο για ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα που δικαιώνει όσους θεωρούν το ποδόσφαιρο βασιλιά των σπορ.

Αναλυτικά 

Ο Νέος Κισσαμικός ευχαριστεί τις ομάδες του Απόλλωνα Αγ.Ιωάννη και της Αθλητικής Ένωσης Κυδωνίας , γιατί μας απέδειξαν σήμερα τον λόγο για τον οποίο το ποδόσφαιρο θεωρείται από πολλούς ως ο βασιλιάς των σπορ ! Σε ένα συναρπαστικό Πρωτάθλημα στο φωτοφίνις , η ομάδα του Απόλλωνα κατάφερε να στεφθεί Πρωταθλήτρια !

Σαν Νέος Κισσαμικός συγχαίρουμε το διοικητικό της συμβούλιο , το προπονητικό team και τους ποδοσφαιριστές της για αυτήν τους την επιτυχία και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική ! Τα συγχαρητήρια μας όμως αξίζει και η ομάδα της ΑΕ Κυδωνίας για την συνολική της παρουσία στο Πρωτάθλημα καθ’όλη την αγωνιστική περίοδο και την πορεία Πρωταθλητισμού που πραγματοποίησε !

Ακαδημίες

Πανακρωτηριακός: Στην Θεσσαλονίκη για προπονήσεις αξιολόγησης με τον Άρη οι Μακράκης, Λαμπρινός και Γεωργιάδης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε 13άρι ανανεώσεων ο Πανακρωτηριακός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παραμένουν στη Σπάθα Νεκτάριος και Βελισάριος Βαρουξάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO