Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Μύρωνας Καλογεράκης: “Στεναχωριέμαι μόνο, επειδή στεναχωρήθηκαν τα παιδιά”

Ο πρόεδρος της ΑΕ Κυδωνίας Μύρωνας Καλογεράκης ,με ανάρτηση του στα Social Media μίλησε απο καρδιάς λίγες ώρες μετά την απώλεια του τίτλου δηλώνοντας περήφανος που ανήκει στην οικογένεια της ΑΕ Κυδωνίας.

 

Ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της πορείας της ΑΕ Κυδωνίας τα τελευταία χρόνια, ο πρόεδρος της Μύρωνας Καλογεράκης, με ανάρτηση στα Social Media αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά κάνοντας λόγο για πρωτόγνωρα και δυνατά συναισθήματα ενώ αναφέρθηκε και στην στεναχώρια που απορρέει όχι από την απώλεια του τίτλου αλλά από την στεναχώρια των παικτών της ομάδας.

Παράλληλα έδωσε και τα προσωπικά του συγχαρητήρια (νωρίτερα υπήρξε και ανακοίνωση από την ομάδα) στον Απόλλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ η φωτογραφία με τον κόσμο να χειροκροτά τους παίκτες (παιδιά όπως τους αναφέρει) σίγουρα έχει γραφτεί με ανεξίτηλα γράμματα στην καρδιά του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Αυτό που έζησα φέτος με την ομάδα ήταν μοναδικό. Τα συναισθήματα που μου έχει προκαλέσει η συνολική πορεία αυτής της ομάδας, αλλά και η γενική της συμπεριφορά ήταν και είναι πρωτόγνωρα και πολύ δυνατά. Είμαι περήφανος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕ Κυδωνίας. Πάρα πολύ περήφανος. Γιατί πήγαμε αντρίκια, καθαρά, με πολύ δουλειά, με κόντρα συνθήκες, πολλές δυσκολίες, με μικρή γλώσσα αλλά με μεγάλη αξιοπρέπεια και παίξαμε 30 ντέρμπι.

Παλέψαμε τίμια, παλικαρίσια και περήφανα. Στεναχωριέμαι μόνο επειδή στεναχωρήθηκαν τα παιδιά. Όχι για την απώλεια του πρωταθλήματος που δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μας.

Η ομάδα μας κατάφερε και ένωσε σαν Ένωση μια ολόκληρη περιοχή κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό της επίτευγμα. Κατάφερε φέτος με την αξία της να αναγκάσει αυτούς που δεν μας σέβονται να μας παραδεχτούν κι αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της οικογένειας μας που λέγεται Αθλητική Ένωση Κυδωνίας.

Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στα μπαράζ.

Αυτή η φωτογραφία είναι όλη η χρονιά μας. Τα παιδιά να χαίρονται κι ο κόσμος να χειροκροτά.
Κι αυτό δεν αλλάζει ασχέτως αν δεν είχε την κατάληξη που θέλαμε στο πρωτάθλημα.

Α' ΕΠΣΧ

Άρης Σούδας: Ανανέωσε ο Μανταδάκης – Τέλος ο Τερεράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Live

Live οι αγώνες της ημέρας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Πανακρωτηριακός: Επιστροφή στα Χανιά και το Ακρωτήρι για τον Πατελάκη!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO