Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Μια 11άδα σερί νίκες ο Άρης Σούδας

Η ομάδα της Σούδας δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τη Παλαιόχωρα και πετύχει ακόμα μια νίκη

 

Εντεκα σερί νίκες συμπλήρωσε ο Αρης Σούδας  ο οποίος νίκησε σήμερα τη Παλαιόχωρα με 5-0 και συνεχίζει να διεκδικεί την τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣΧ.

Η ομάδα του Στέλιου Κουκουδάκη είχε εύκολο έργο απέναντι στη Σελινιώτικη ομάδα που παρατάχθηκε και σήμερα με πολλές απουσίες και λίγες επιλογές. Πάντως η Παλαιόχωρα μετά το πέρας της αγωνιστικής παρέμεινε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο +4 από την Θύελλα που είναι πλέον η μόνη “ζωντανή” ομάδα από αυτές που είναι κάτω από τη γραμμή (ο Ποσειδώνας υποβιβάστηκε και μαθηματικά σήμερα).

Ο Αρης άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό μετά από μια άτυχη στιγμή του τερματοφύλακα της Παλαιόχωρας, Κόλα, ο οποίος μετά τη σέντρα του Κονταράκη έπιασε την μπάλα, αλλά αυτή του έφυγε και κατέληξε στα δίχτυα του.

Στο 27′ ο Κώστας Παπαθανασίου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι σημείωσαν ακόμα τρία τέρματα. Την αρχή έκανε ο Μανώλης Λιάσκας στο 55′, για να ακολουθήσει το δεύτερο προσωπικό γκολ του Παπαθανασίου και το τέρμα του Στρατουδάκη στο 75′ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Άρης Σούδας-Παλαιόχωρα 5-0 
Α’ ΕΠΣΧ: 28η αγωνιστική
Γήπεδο: Σούδα
Σκόρερ:5′ αυτ. Κόλα, 27′,68′ Παπαθανασίου, 55′ Λιάσκας Μαν., 75′ Στρατουδάκης
Αποβολές:
Διαιτητής: Κρικέλης
Βοηθοί: Μπαντά – Ντάλιος

Αρης Σ. (Στέλιος Κουκουδάκης): Κούλα, Κονταράκης, Βαρδάκης, Τερεράκης, Ροκάκης, Λιάσκας Β., Τσίγκας Φ.,  Μαρκαντωνάκης, Παπαθανασίου, Τσίγκας Κ., Κοντεκάς

Παλαιόχωρα (Μανώλης Πηγουνάκης): Κόλα, Θεοδωράκης, Καλιγέρης, Κουκλάς, Κοκολάκης, Αγγελάκης, Λιτσαρδάκης, Τριφύλλης, Νικηφόρος. Κοβάτσι, Τσότσος

 

Α' ΕΠΣΧ

«Μεταγραφή» βόμβα για Μινώταυρο με Μπερνάρ! | pic

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Πανακρωτηριακός: Στην Θεσσαλονίκη για προπονήσεις αξιολόγησης με τον Άρη οι Μακράκης, Λαμπρινός και Γεωργιάδης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε 13άρι ανανεώσεων ο Πανακρωτηριακός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO