Connect with us

Sportcaster MVP

Ψηφίστε τον MVP της 27ης αγωνιστικής

Ψηφίστε τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 27ης εμβόλιμης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Χανίων

 

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας με την αγωνία σε κορυφή και ουρά να κορυφώνεται.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η 27η στροφή που δεν έφερε αλλαγές στα ψηλά, ευνοώντας την ΑΕ Κυδωνίας που έκανε ακόμα ένα βήμα για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της, ενώ στην ουρά μεγάλη κερδισμένη ήταν η Παλαιόχωρα που νίκησε την Ιωνία 2000 και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την εξασφάλιση της παραμονής της.

Κι αφού ακόμα μια αγωνιστική έφτασε στο φινάλε της ήρθε η ώρα για την ανάδειξη του πολυτιμότερου της ημέρας. Για μια ακόμη φορά οι αναγνώστες του sportcaster.gr καλούνται να αναδείξουν τον MVP ανάμεσα σε πέντε ισχυρές υποψηφιότητες που διεκδικούν τη ψήφο σας!

Μπορείτε να ψηφίζετε για τον νέο MVP μέχρι αύριο Πέμπτη (11/04) το βράδυ στις 21:00 μέσα από την ΟΜΑΔΑ και τη ΣΕΛΙΔΑ του sportcaster.gr στο facebook και να καθορίσετε τη “μάχη”!

Οι υποψήφιοι

Κοκάκης Κώστας – ΑΕ Κυδωνίας

Για δεύτερη σερί αγωνιστική είναι υποψήφιος ο ακραίος επιθετικός της ΑΕ Κυδωνίας και όχι άδικα, αφού και σήμερα έκανε τη διαφορά απέναντι στον ψυχωμένο Ποσειδώνα. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής σε ένα διάστημα που η ομάδα του τα είχε βρει μπαστούνια απέναντι στους γηπεδούχους και δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα ανέλαβε δράση και καθάρισε το ματς μέσα σε 7 λεπτά. Στο 48′ έκανε το 0-1 και λίγο αργότερα, στο 55′ διαμόρφωσε το 0-2 και υπέγραψε την νίκη των ερυθρόλευκων που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο.

Ψαράκης Μάνος – Απόλλωνας

Αποφασισμένος να μην αφήσει περιθώρια στη Θύελλα να ελπίζει σε αποτέλεσμα μπήκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου ο Απόλλωνας. Και όντως δεν της άφησε κανένα. Και για αυτό καθοριστικό ρόλο έπαιξε και πάλι ο Μάνος Ψαράκης ο οποίος ηγήθηκε των κυανόλευκων και με τρία γκολ και μια ασίστ το πήρε πάνω του. Ο αρχηγός των διεκδικητών  άνοιξε το σκορ στο 8′, έκανε το 0-3 στο 51′, έδωσε την ασίστ για το επόμενο και έκλεισε το αποτέλεσμα στο 90′ με το 27ο φετινό του τέρμα που τον έφερε μάλιστα στη κορυφή του πίνακα των σκόρερ (μαζί με Δρακάκη).

Σαντσόλλι Γιώργος – Σπάθα

Η Σπάθα το τελευταίο διάστημα είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στην τελευταία πεντάδα αγώνων έχει ανέβει αισθητά, κάτι που επιβεβαίωσε και σήμερα κόντρα στον Ηρακλή τον οποίο κατέβαλε άνετα. Με μπροστάρηδες τους Σαντσόλλι και Κένγκα που σκοράρουν κατά βούληση, η ομάδα από το Κολυμβάρι πηγαίνει πρίμα. Τρία γκολ σήμερα ο πρώτος, δυο ο δεύτερος με τον Σαντσόλλι να παίρνει το χρίσμα του υποψηφίου κυρίως λόγω του χατ τρικ με το οποίο έφτασε τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ταπανάρης Σωτήρης – Πανακρωτηριακός 

ΤΑΠΑΝΑΡΗΣ

Ο “μικρός” έκανε σήμερα εντύπωση στα Καθιανά, στην πρώτη νίκη του Πανακρωτηριακού μετά από επτά σερί ήττες. Ο Παπαδάκης του έδωσε φανέλα βασικού και ο 16χρονος ακραίος επιθετικός τον δικαίωσε. Δεν ήταν μόνο το γκολ που πέτυχε στο ξεκίνημα του β’ μέρους αλλά γενικότερα η εμφάνισή του που τον έφερε σε θέση υποψηφίου για το βραβείο του πολυτιμότερου. Με πολύ ενέργεια και πολύ  δουλειά σε όλη την αριστερή πλευρά, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, ξεχώρισε και έδωσε στην ομάδα του την ώθηση που χρειαζόταν για την ανατροπή και εν τέλει την νίκη.

Θεοδωράκης Ηλίας – Παλαιόχωρα 

Το ματς της χρονιάς ήταν το σημερινό για την Παλαιόχωρα απέναντι στην Ιωνία 2000. Η σελινιώτικη ομάδα έψαχνε σωσίβιο να πιαστεί για να σώσει τη χρονιά και της… το πέταξε ο Ηλίας Θεοδωράκης. Το ματς ήταν “κλειστό”, ευκαιρίες δεν είχε και όσο κυλούσε ο χρόνος το άγχος βάρυνε τα πόδια των γηπεδούχων που δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις. Και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο 31χρονος αμυντικός ο οποίος με ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ έκανε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Ο έμπειρος στόπερ  γέννημα-θρέμμα της Παλαιόχωρας ήξερε ότι έπρεπε να βγει μπροστά  σε μια δύσκολη στιγμή για την σελινιώτικη ομάδα και το έκανε χαρίζοντας στους κυανοκίτρινους την μισή παραμονή.

 

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 22:00

Ψηφίστε τον MVP πατώντας στο παρακάτω Link: MVP 27ης αγωνιστικής Α’ ΕΠΣ Χανίων

Sportcaster MVP

Ορέστης Μπάτζιο: Xάρηκα για το γκολ αλλά, δεν χάρισα εγώ το πρωτάθλημα στον Απόλλωνα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Sportcaster MVP

MVP της 30ής αγωνιστικής ο Ορέστης Μπάτζιος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Sportcaster MVP

Ψηφίστε τον MVP της 30ής αγωνιστικής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO