Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Άνετη επικράτηση του Απόλλωνα στο Καστέλι

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα ο Απόλλωνας έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης από το Καστέλι στο ματς κόντρα στην Θύελλα και παραμένει στο κυνήγι του τίτλου.

 

Ο Απόλλωνας επικράτησε με 4-0 της Θύελλας μέσα στο Καστέλι και παραμένει ισόβαθμος με την ΑΕ Κυδωνίας μπαίνοντας στην τελική ευθεία των τριών τελευταίων αγωνιστικών. Το συγκρότημα του Αντώνη Συροκάκη δεν αντιμετώπισε προβλήματα καθώς άνοιξε το σκορ νωρίς στο ματς.

Στην πρώτη καλή στιγμή του ματς μόλις στο 3′ ο Μάνος Ψαράκης είχε δοκάρι για τον Απόλλωνα δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της ομάδας του Αγίου Ιωάννη.

Στο 9′ ο Μάνος Ψαράκης βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα καθώς με πλασέ έγραψε το 0-1 καθώς είδε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα και δεν αστόχησε.

Στο 18′ ο Μποτωνάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κυτράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 43′ ο Μποτωνάκης εκτέλεσε νέο κόρνερ και ο Βαγγέλης Μαρκουλάκης με κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Στο 51′ Ο Τσόλης έβγαλε την ασίστ στον Ψαράκη ο οποίος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 υπέρ του Απόλλωνα.  Στο 60′ ο Ψαράκης ήταν αυτός που έβγαλε την πάσα για τον Μερόλλι ο οποίος έγραψε το 0-4 στο ματς δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Απόλλωνα

Στο 85′ ο Μάνος Ψαράκης πέτυχε το χατ τρικ καθώς κυνηγάει και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ γράφοντας το 0-5 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του ματς.

Θύελλα Καλαθενών – Απόλλων  0-5 
Α’ ΕΠΣΧ: 27η αγωνιστική
Γήπεδο: Κίσσαμος
Σκόρερ: 9′, 51′ , 85′  Ψαράκης Μ. 43′ Μαρκουλάκης Βαγ., 60′ Μερόλλι
Αποβολές: – 
Διαιτητής: Σινιοράκης
Βοηθοί: Μπραουδάκη, Καγιαμπάκης

Συνθέσεις: 

Θύελλα Καλαθενών (Σπύρος Αρτζουχαλτζής): Τσαβαρής, Βεστάκης, Κουφογιαννάκης, Ρενιέρης Ν. Κομπογεννητάκης (57′ Αναστασόπουλος), Λουβιτάκης, Ρενιέρης Αρ. (80′ Τρουλλινός), Μέμα (57′ Κοντραλλίου), Κουτσοποδιώτης, Τούρας, Μαργαριτάκης (32′ Ρενιέρης Β.)

Απόλλων (Αντώνης Συροκάκης): Σαρτζετάκης, Δάσκαλος, Κληρονόμος (71′ Λέκας), Κυτράκης (60′ Κουτουλάκης), Μαρκουλάκης Ευ. Μερόλλι, Μουτσάι (32′ Πενταράκης), Μποτωνάκης Παληγεώργος (71′ Σκέμπη), Τσόλης (60′ Μεγαλακάκης), Ψαράκης Μ.

 

Α' ΕΠΣΧ

Βαρύ πένθος στο χανιώτικο ποδόσφαιρο: “Έσβησε” ο Παναγιώτης Γαλεράκης σε ηλικία 42 ετών

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τοπικά

Νίκη για Απόλλωνα, ήττες για ΑΟΤ και Ρεθυμνιακό – Στη 2η θέση οι πρωταθλητές Χανίων

Απόλλωνας
Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ιωνία 2000: Τρεις ακόμα ανανεώσεις!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO