Connect with us

Χανιά

ΠΑΕ Χανιά για τον συγκλονιστικό κόσμο: “ΜΑΖΙ θα εκπληρώσουμε το μεγάλο μας στόχο!”

Το μήνυμα της ΠΑΕ Χανιά για την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι με την Athens Kallithea

 

Τα Χανιά πήραν μία τεράστια νίκη κόντρα στην Athens Kallithea καταφέρνοντας να βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των play offs του Νοτίου ομίλου της Super League 2. Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Χανιά ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών, αλλά και όλους όσους βοήθησαν για να διοργανωθεί με επιτυχία ο χθεσινός, μεγάλος αγώνας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί δημόσια την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και ιδιαίτερα τον Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Μαστραντωνάκη, τους παρατηρητές της Super League 2, κ. Βαπόρη, κ. Τοπαλίδη και κα Παπαδάκου, καθώς και τον εκπρόσωπο της ΔΕΑΒ, κ. Σαριδάκη, για την άρτια αστυνόμευση και διοργάνωση του χθεσινού αγώνα μας με την Athens Kallithea.

Ευχαριστούμε, επίσης, την Περιφέρεια Κρήτης καθώς και το Δήμο Χανίων και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Μιχαηλάκη, για την πλήρη ανακατασκευή της ανατολικής κερκίδας του γηπέδου Περιβολίων, που έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά ακαδημιών από σωματεία της πόλης μας να παραβρεθούν στον αγώνα.

Ευχαριστούμε, τέλος, από καρδιάς, τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων (σύλλογοι, ακαδημίες, οργανωμένοι οπαδοί, απλοί φίλαθλοι) για τη συγκλονιστική, μεγαλύτερη από ποτέ άλλοτε, παρουσία και συμπαράστασή του. Τα Χανιά έχουν επιτέλους ξανά μια ομάδα που εκφράζει και αντιπροσωπεύει όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες. ΜΑΖΙ θα εκπληρώσουμε το μεγάλο μας στόχο! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!

Χανιά

Πετυχημένη η επέμβαση στον Σταύρο Παναγιώτου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Βρέντζος: “Ντρέπεται και η ντροπή….”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Συγχαρητήρια της ΠΑΕ Χανιά στην Μικτή Κ16 της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO