Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Τρομερός Κουμπές στο Ναύσταθμο και δεύτερη φετινή νίκη!

Ο Κουμπές πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στο Ναύσταθμο επικρατώντας με 4-0 της Ασπίδας και «ξεκόλλησε», έστω και προσωρινά από την τελευταία θέση του πρωταθλήματος

 

Ο Κουμπές σημείωσε την δεύτερη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 4-0 της Ασπίδας στο Ναύσταθμο για την 17η αγωνιστική της Β ΕΠΣ Χανίων. Πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση, οι ποδοσφαιριστές του Κουμπέ πήραν το τρίποντο με το οποίο η ομάδα «ξεκολλάει», έστω και προσωρινά από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα φτάνοντας τους 12 και περνώντας τους Νέους Μινωταύρου που έχουν 11, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι έμειναν στους 16 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το… καλημέρα κάνοντας το 0-1 με τον Γαβαλά στο πρώτο μόλις λεπτό. Ο Κουμπές βρήκε και δεύτερο γκολ πριν «βγει» το πρώτο ημίχρονο με τον Μανωλεδάκη να πετυχαίνει το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ασπίδα προσπάθησε να βγάλει αντίδραση αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και πέτυχαν άλλα δύο τέρματα.

Στο 62’ ο Καλπατζίδης σκόραρε για το 0-3, ενώ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 74’, ο Μανωλεδάκης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για σήμερα διαμορφώνοντας το τελικό 0-4 για την ομάδα του.

Ασπίδα – Κουμπές 0-4

Β ΕΠΣΧ: 17η αγωνιστική
Γήπεδο: Ναύσταθμος
Σκόρερ: 1′ Γαβαλάς, 41′, 74′ πεν. Μανωλεδάκης, 62′ Καλπατζίδης Πλ.
Διαιτητής: Μπούρδος
Βοηθοί: Ζαμπετάκης-Κελαϊδής

Συνθέσεις:

Ασπίδα (Δημήτρης Φούρλας): Βουλγαράκης, Χρυσικόπουλος, Ντίμοβ Λ. Πηλίκας, Τσέλικας, Φακής (20′ Καπετανάκης), Κοζάκης, Θέος (69′ Ντιμόβ Ε., Σισώης (55′ Παχάκης), Κυριτσιμπασάκης, Σπουργίτης(55′ Περογαμβράκης).

Κουμπές (Νίκος Κυπραίος): Βίνιος, Μπολανάκης, Βαρίκος, Καλαϊτζάκης, Κοντός, Πάτα (60′ Σκυβαλάκης), Γαβαλάς(80′ Δρακονταείδης), Μπαλαντινάκης (60′ Ροκάκης), Καλμπαζίδης, Μανωλεδάκης(80′ Στυλιανάκης), Γκάγκτζας

Β' ΕΠΣΧ

Γιαννουλάκης, Αντωνίου και Κρικέλης στα κρίσιμα ματς του φινάλε

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Είδε Ήφαιστο και Κρητικό Αστέρα ο Παλαθούρας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Το παιχνίδι της μοίρας με τον πρωταθλητή Ποντίκα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO