Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Πήρε το ντέρμπι και πλησίασε την Άμιλλα ο Θησέας!

Ο Θησέας επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Άμιλλας σε ένα δυνατό παιχνίδι στο Μόδι και πλέον βρίσκεται στο -4 από την δεύτερη θέση

 

Ο Θησέας πήρε το μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής στην Β κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων, επικρατώντας με 1-0 της Άμιλλας στο Μόδι. Η ομάδα των Περιβολίων πήρε αυτό που ήθελε από το μεγάλο παιχνίδι και πλέον ανέβηκε στους 33 βαθμούς, βάζοντας… πίεση στην Άμιλλα που έχει 37. Αυτό παράλληλα σημαίνει ότι με νίκη του αύριο (03/03) κόντρα στην Δόξα Παχιανών, ο Ήφαιστος θα πάει στο +5 από την Άμιλλα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 65ο λεπτό ο Γκιώκα, με τον Θησέα να σκοράρει σε ένα καίριο σημείο και να καταφέρνει να διαχειριστεί το προβάδισμά του έως το φινάλε, παρά τις προσπάθειες της Άμιλλας να ισοφαρίσει. Μάλιστα, η ομάδα του Μοδίου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, με τον Κτιστάκη να αποβάλλεται στο 75’.

Άμιλλα-Θησέας 0-1

Β ΕΠΣΧ: 17η αγωνιστική
Γήπεδο: Μόδι
Σκόρερ: 65′ Γκιώκα
Αποβολές: 75′ Κτιστάκης
Διαιτητής: Κασελάκης
Βοηθοί: Καντεράκη-Μπαντά

Αμιλλα (Γιώργος Μπονατάκης): Γεωργανάς, Κτιστάκης, Καστρινάκης, Ποντικάκης, Μπεριάδης, Ψαρουδάκης (46′ Μυλωνάκης), Βασιλείου, Φυντικάκης, Ντόκο (Στυλιανάκης), Ασκητίδης (64′ Μπιτσάκης), Νικάκης

Θησέας (Πέτρος Γιανναράκης): Κονσολάκης, Αντικίδης (72′ Χατζηδάκης), Χαιρετάκης, Κρασάκης, Παλαθούρας, Γκιώκα, Εξαρχος, Ανδρεάδης, Σγουρομάλλης (84′ Κυρλίδης), Τάρεκ (64′ Μεγαλακάκης), Καραμιχάλης (84′ Μάρκου)

Β' ΕΠΣΧ

Επέστρεψαν από το 0-2 και έκαναν επική ανατροπή με Χαλεβελάκη οι Νέοι Μινωταύρου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Τρίποντο σωτηρίας στο φινάλε για τον Κουμπέ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Αγκαλιά με την σωτηρία Κουμπές και Χάλης – Μεγάλο διπλό με ανατροπή οι Ν.Μινωταύρου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO