Connect with us

Retro TV

Όταν τα Χανιά κέρδιζαν τον Γιούχτα και έπαιρναν την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική – Ποιος παίζει ακόμα και σήμερα | video

Μπορεί τα Χανιά και ο Γιούχτας να μην έχουν βρεθεί ξανά σε επίσημο παιχνίδι, όμως το 2010 ο ΑΟΧ είχε επικρατήσει των Αρχανιωτών και πήρε την ιστορική άνοδο για την Γ’ Εθνική, σε μία αναμέτρηση που έδωσε το παρών η… Τζούλια Αλεξανδράτου. Ποιος παίκτης αγωνίζεται ακόμα και σήμερα με την φανέλα των Χανίων.

 

Χανιά και Γιούχτας θα τεθούν αντιμέτωποι την ερχόμενη Κυριακή (19/11, 15:00) στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο «Γεντί Κουλέ» για την 8η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Super League 2. Οι δύο ομάδες δεν έχουν τεθεί αντιμέτωπες ποτέ σε επίσημη αναμέτρηση, με τον Γιούχτα να διανύει την πρώτη του σεζόν στην Super League 2.

Παρότι δεν υπάρχει προϊστορία λοιπόν ανάμεσα στις δύο ομάδες, υπάρχει ένα παιχνίδι που έχει γράψει την δική του ιστορία για τον πρόγονο των σημερινών Χανίων, ΑΟΧ, όταν στις 18 Απριλίου του 2010 κέρδιζε τον Γιούχτα με 3-1 στο κατάμεστο Εθνικό Στάδιο Χανίων και εξασφάλιζε και μαθηματικά την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Το εντυπωσιακό που προκύπτει κοιτάζοντας τις συνθέσεις των δύο ομάδων που τέθηκαν αντιμέτωπες τότε σε ένα παιχνίδι γιορτή για τα Χανιά, είναι ότι στον ΑΟΧ αγωνιζόταν ο Μανώλης Καλογεράκης, ο οποίος 13 χρόνια μετά υπερασπίζεται την εστία της ΠΑΕ Χανιά έχοντας επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Στο παιχνίδι του 2010, δύο γκολ πέτυχε ο Αλή Ογλού και ένα ο Μπουρμπάκης για τον ΑΟΧ, ενώ ο Τσαφαντάκης είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τον Γιούχτα.

Στο Εθνικό στάδιο Χανίων είχε βρεθεί μάλιστα για να παρακολουθήσει το παιχνίδι και η πολυσυζητημένη Τζούλια Αλεξανδράτου μαζί με τον μάνατζέρ της, Μένιο Φουρθιώτη, δηλώνοντας μάλιστα ότι υποστηρίζει τον… Παναθηναϊκό!

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Αυτό το κύπελλο ποιος θα το πάρει;

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εργοτέλης

Σαν σήμερα πριν 19 χρόνια η ιστορική επέτειος του Εργοτέλη | pics + video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Retro TV

Τα ντέρμπι της δεκαετίας του 80′ μεταξύ ΟΦΗ – ΑΕΚ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO