Connect with us

Χανιά

Μέσα Μπουρσέλης, Μπάτζιος για ΟΦΗ

Οι δύο ποδοσφαιριστές των Χανίων προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή και τέθηκαν στην διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη για το παιχνίδι της Δευτέρας.

 

Με δύο προβλήματα λιγότερα κορυφώνεται η προετοιμασία των Χανίων για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ καθώς ο Γιάνης Ταουσιάνης είδε την Παρασκευή να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση οι Αντώνης Μπουρσέλης και Χρήστος Μπάτζιος, κάτι που σημαίνει πως υπολογίζονται κανονικά. Επίσης ένα ευχάριστο νέο ακόμα ήταν η συμμετοχή του Δημήτρη Μάνου στην προπόνηση κάτι που σημαίνει πως μπαίνει στην τελική ευθεία για την άμεση ένταξη του στα παιχνίδια.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ που θα γίνει την Δευτέρα (09/10, 17:00) στα Περιβόλια στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η προπόνηση σήμερα, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, υπό ομαδική τακτική με ζώνες και διπλό τακτικής.

Στην προπόνηση δεν έλαβαν μέρος οι τραυματίες Ηλίας Κυρίτσης, Σταύρος Παναγιώτου και Φέλιξ Ματάους που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 10:00 το πρωί στο γήπεδο της Μ.Ελιάς.

Χανιά

Χανιά-Καλαμάτα: Για την …ελπίδα!

Χανιά-Καλαμάτα
Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ολοι μέσα εν όψει Καλαμάτας για την επιστροφή στις νίκες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Αήττητος ο Ταουσιάνης κόντρα στον Αναστόπουλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO