Connect with us

Παρασκήνιο

Γκολ και θέαμα από Στεργιώτη και η survivor βοηθός του Ντέμη Τσαγανού

Σεργιώτης και Τσαγανού

Ο Αθηναίος Γιάννης Στεργιώτης έχει οριστεί να σφυρίξει την αυριανή (15:00) αναμέτρηση των Χανίων με τον Τηλυκράτη για την 2η αγωνιστική της Super League 2 μαζί με τον Ισσά από την ίδια ένωση και την Τσαγανού από την Δυτική Αττική.

 

Πρόκειται για μια τριάδα που παρουσιάζει ενδιαφέρον (κατά τα 2/3) τόσο εντός όσο και εκτός αθλητικού πλαισίου. Αρχικά, ο Στεργιώτης σφυρίζει για πρώτη φορά φέτος, ενώ πέρυσι είχε οριστεί σε 5 ματς για την Super League 2. Κοινό χαρακτηριστικό τα πολλά γκολ και τα… πέναλτι.

Ντεμπούτο στην κατηγορία έκανε 26 Νοεμβρίου 2022 για την 4η αγωνιστική στον αγώνα ΑΕΚ Β – ΠΑΟ Ρουφ, με τελικό αποτέλεσμα 3-1 και με δυο πέναλτι ένα για κάθε ομάδα.
Επόμενος ορισμός ήταν στις 22 Ιανουαρίου για την 12η αγωνιστική στο Ηλιούπολη-ΠΑΟ Ρουφ με τελικό αποτέλεσμα και πάλι 3-1, δείχνοντας αυτή την φορά ένα πέναλτι.

Την 17η αγωνιστική, 1 Απριλίου 2023, στο ματς Ηλιούπολη – ΑΕΚ Β είχαμε για μια ακόμα φορά επανάληψη στο σκορ (3-1) και ένα ακόμη πέναλτι το οποίο μάλιστα το εκτέλεσε εύστοχα ένα πρώην παίκτης των Χανίων ο Τριανταφυλλάκος.

Επόμενο ματς του Στεργιώτη ήταν στις 28 Μαΐου 2023, για την 22η αγωνιστική ανάμεσα σε ΠΑΟ Ρουφ και Ηλιούπολη με σκορ 2-2 και με δυο πέναλτι!!!

Τέλος, στις 11 Ιουνίου 2023 διεύθυνε το Ολυμπιακός Β – Παναχαϊκή που έληξε 4-2. Αυτό ήταν και το μοναδικό ματς που δεν υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.

Το συμπέρασμα που προκύπτει από τη μέχρι στιγμής παρουσία του είναι η διάθεση του να αφήνει τα ματς να έχουν ρυθμό και φυσικά αρκετά τέρματα κάτι που αποτελεί και την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου.

Στο πλευρό του στον γήπεδο των Περιβολίων θα έχει και την Δήμητρα ή αλλιώς Ντέμη Τσαγανού όπως είχε συστηθεί στο κοινό μέσα από την παρουσία της στο survivor και στις μάχες της Ελλάδας με την Τουρκία.

Στις δηλώσεις της στο δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης είχε πει ότι έτσι όπως βάζει τους κανόνες στο γήπεδο θα προσπαθήσει να τους βάλει και στο Survivor.

Παρασκήνιο

«Δεν είναι πλέον όνειρο τρελό, είναι πραγματικότητα» – Η παρακάμερα του ερυθρόλευκου θριάμβου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Forbes: Αυτή είναι η λίστα με τους 50 πιο ισχυρούς Έλληνες εφοπλιστές – Που βρίσκονται Μαρινάκης, Αλαφούζος, Ηλιόπουλος, Μελισσανίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Τα συγχαρητήρια του ΠΣΑΠΠ στον Τζανή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO