Connect with us

Γ' Εθνική

Επιβεβαίωση Sportcaster.gr: Ανακοινώθηκε από τον Πανθρακικό ο Χανιώτης Γιώργος Παπαδόπουλος!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος κατάφερε να συνδυάσει ιδανικά το ποδόσφαιρο με το διάβασμα, αφού πέρασε 8ος στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και παράλληλα ανακοινώθηκε από τον Πανθρακικό της Γ’ Εθνικής!

 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη κατάφερε να συνδυάσει ιδανικά το διάβασμα με το ποδόσφαιρο, αφού πέτυχε τον στόχο του και πέρασε ως 8ος στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο 18χρονος μέσος δοκιμάστηκε το τελευταίο διάστημα από τον Πανθρακικό με… κονέ του Τάκη Διακάκη, και εν τέλει έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του. Έτσι, ο Παπαδόπουλος θα συνδυάσει σπουδές και ποδόσφαιρο σε υψηλότερο επίπεδο, αφού πλέον αποτελεί μέρος μίας ομάδας Γ’ Εθνικής.

Θυμίζουμε ότι ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής είχε μιλήσει στο Sportcaster.gr, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος που η προσπάθειά του απέδωσε καρπούς.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Παπαδόπουλο.

Ο 18χρονος μέσος προέρχεται από τα Χανιά της Κρήτης, πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Ηρακλή Νεροκούρου.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα κατάφερε να περάσει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής!

Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές Πανθρακικες επιτυχίες!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αγωνίστηκε στο φιλικό του Πανθρακικού με τον Παύλο Μελά Κουτσού (κάτω αριστερά).

Γ' Εθνική

Συνεχίζουν στον ΠΟΑ Καϊμακαμούδης και Νύκταρης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Άρης Πετρούπολης: Τέλος Κρητικός και Γκότοβος – Ανανέωσε ο Σικαλιάς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Παίκτης του ΠΟΑ και τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Χατζηανδρέου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO