Connect with us

Μεταγραφές 2023

Το Transfer Report της Παρασκευής (11/08)

TRANSFERREPORT_μεταγραφες

Το Sportcaster.gr σας παρουσιάζει καθημερινά τις κινήσεις των Κρητικών ομάδων στο μεταγραφικό παζάρι καθώς και όλες τις κινήσεις των ομάδων της ΕΠΣ Χανίων.

 

Το Sportcaster.gr καταγράφει και παρουσιάζει καθημερινά συγκεντρωμένες όλες τις μεταγραφικές κινήσεις των κρητικών ομάδων των Εθνικών κατηγοριών αλλά και από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ, μέσα από το Transfer Report.

Από τις μεταγραφές που ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή, φυσικά ξεχωρίζει αυτή του Νούνο Έντγκαρ που ανακοινώθηκε από τα Χανιά, ενώ ήδη βρίσκεται στην Πτολεμαϊδα, έχοντας πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ταουσιάνη.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Αλμυρός απέκτησε τον 27χρονο Ίσμαελ Ρέγες που διαθέτει σημαντικές παραστάσεις στην Λατινική Αμερική, με τον Μανώλη Σουτζή να προσθέτει ένα σημαντικό όπλο στην φαρέτρα του.

Σε τοπικό επίπεδο, η Παλαιόχωρα ενίσχυσε σημαντικά την αμυντική της γραμμή, καθώς απέκτησε τον Κοσμά Κουτσοποδιώτη. Ο 22χρονος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και ως αμυντικό χαφ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τον 5ο ποδοσφαιριστή που κάνει το δρομολόγιο Κίσσαμος – Παλαιόχωρα, μετά τους Ζντράβγκοβιτς, Νικηφόρο, Τσότσο και Σιδέρη.

Μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά όλες τις μεταγραφές σε ΟΦΗ – Χανιά – ΟΦΙ  – Γιούχτα πατώντας εδώ, και όλες τις μεταγραφές σε Α’ και Β΄ κατηγορία των Χανίων πατώντας εδώ.

Μεταγραφές 2023

Έσκασε η «βόμβα» – Στον Παναθηναϊκό ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Από τον ΠΟΑ στο Αιγάλεω ο Ικεότσα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Πήρε Καρρίκι το Αιγάλεω – Τρίτη προσθήκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO