Connect with us

Μεταγραφές 2023

Το Transfer Report της Τρίτης (01/08)

TRANSFERREPORT_μεταγραφες

Το Sportcaster.gr σας παρουσιάζει καθημερινά τις κινήσεις των Κρητικών ομάδων στο μεταγραφικό παζάρι καθώς και όλες τις κινήσεις των ομάδων της ΕΠΣ Χανίων.

 

Το Sportcaster.gr καταγράφει και παρουσιάζει καθημερινά συγκεντρωμένες όλες τις μεταγραφικές κινήσεις των κρητικών ομάδων των Εθνικών κατηγοριών αλλά και από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ, μέσα από το Transfer Report.

Κινήσεις σε επίπεδο Α’ και Β’ ΕΠΣΧ, αλλά και στην Α’ Εθνική γυναικών, περιλάμβανε η χθεσινή μέρα, πρώτη του Αυγούστου (01/08).

Στην Α’ κατηγορία των Χανίων, ο Ιδομενέας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηλία Ξεκουκουλωτάκη που αποχώρησε μετά από αρκετά χρόνια από τον Μινώταυρο. Μάλιστα, ο έμπειρος αμυντικός παραχώρησε δηλώσεις στο Sportcaster.gr, μιλώντας για την απόφασή του να συνεργαστεί με την ομάδα του Γαλατά, και λέγοντας το δικό του «ευχαριστώ» στον Μινώταυρο.

Στην Β’ ΕΠΣΧ ο Ήφαιστος ανακοίνωσε την απόκτηση του Φάνη Μελισσινού, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στη Δόξα Παχιανών.

Όσον αφορά το γυναικείο ποδόσφαιρο, στον ΟΦΗ είχαμε μία αποχώρηση και μία ανανέωση. Ο λόγος για την Ροδάνθη Αεράκη που συμφώνησε για την παραμονή της, ενώ παρελθόν αποτελεί η Γεωργία Τριβυζάκη που ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ.

ΤΡΙΒΥΖΑΚΗ

Μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά όλες τις μεταγραφές σε ΟΦΗ – Χανιά – ΟΦΙ πατώντας εδώ, και όλες τις μεταγραφές σε Α’ και Β΄ κατηγορία των Χανίων πατώντας εδώ.

Μεταγραφές 2023

Έσκασε η «βόμβα» – Στον Παναθηναϊκό ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Από τον ΠΟΑ στο Αιγάλεω ο Ικεότσα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Πήρε Καρρίκι το Αιγάλεω – Τρίτη προσθήκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO