Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Έντονη δυσαρέσκεια στην Α.Ε Κυδωνίας για το γήπεδο του Αλικιανού

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά όσο αναφορά το θέμα του γηπέδου Αλικιανού με την διοίκηση της Α.Ε Κυδωνίας να βρίσκεται με δεμένα τα χέρια ενόψει της νέας χρονιάς

 

Οι διοικούντες την Α.Ε Κυδωνίας είχαν πάρει εγγυήσεις από τον εργολάβο ότι το αργότερο μέχρι μέσα Ιουλίου ο τάπητας στο γήπεδο του Αλικιανού θα είχε τοποθετηθεί. Αυτό όχι μόνο δεν συνέβη αλλά όπως όλα δείχνουν η τοποθέτηση του τάπητα θα πάρει παράταση για ακόμη ένα μήνα πράγμα που έχει εξοργίσει τον σύλλογο των Μουσούρων. Θυμίζουμε ότι στην Α.Ε Κυδωνίας δια στόματος προέδρου Μύρωνα Καλογεράκη μετά το τέλος του ημιτελικού με τον Απόλλωνα είχε αναφέρει ότι αν το γήπεδο δεν είναι έτοιμο με την έναρξη της προετοιμασίας τότε η διοίκηση θα παραιτηθεί και δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Α.Ε Κυδωνίας πριν λίγες μέρες προκήρυξε εκλογές στις 23 Ιουλίου πράγμα που όμως όπως όλα δείχνουν δύσκολο θα συμβεί. Στην διοίκηση της ομάδας των Μουσούρων υπάρχει η σκέψη να μην πραγματοποιηθούν οι εκλογές και να κρατήσουν την δέσμευσή τους να παραιτηθούν και γι αυτό οι επόμενες μέρες αναμένονται ιδιαίτερα σημαντικές στους ερυθρόλευκους.

Η Α.Ε Κυδωνίας αλλά και η ακαδημία της ομάδας είναι εδώ και ένα χρόνο δέσμιοι ενός ασυνεπής εργολάβου ο οποίος εκτός από τον σύλλογο κοροϊδεύει όπως φαίνεται κι ένα ολόκληρο Δήμο. Όπως αναφέρουν από την ομάδα είναι αδιανόητο ένα έργο το οποίο θα έπρεπε να είχε παραδοθεί από τον Φλεβάρη μαζί με την παράταση που έχει πάρει ο εργολάβος, να μην έχει ολοκληρωθεί ούτε στο 50% φτάνοντας μέσα Ιουλίου, οι υπεύθυνοι πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους . Πάντως οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα αναμένουν τις επόμενες ημέρες εξελίξεις και περιμένουν έστω και την τελευταία στιγμή να βρεθεί επιτέλους λύση ώστε να ολοκληρωθεί τουλάχιστον η τοποθέτηση του τάπητα ώστε να μπορεί η Α.Ε Κυδωνίας να κάνει την προετοιμασία της στο σπίτι της.

Αναλυτικά όσα είχε αναφέρει ο πρόεδρος της ΑΕ Κυδωνίας για το θέμα του γηπέδου πριν από 3 μήνες στην Νέα Τηλεόραση:

« Τα προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει φέτος λόγω του γηπεδικού είναι πάρα πολύ μεγάλα. Κάνουμε δύο προπονήσεις στο Βαρύπετρο και δύο προπονήσεις στο Μόδι. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ επί της ευκαιρίας την ομάδα του Χάλη και της Άμιλλα για την βοήθειά τους την φετινή χρονιά κι είναι πολύ σημαντικό αυτό που στάθηκαν δίπλα μας.

Το γήπεδο είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για την ομάδα γιατί φέτος που είναι μια μεταβατική περίοδο, μην ξεχνάς ότι πέρυσι η ομάδα σώθηκε προτελευταία αγωνιστική, αλλάξαμε αρκετά πράγματα, προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι που να αντιπροσωπεύει την δυναμική της περιοχής, και φέτος νομίζω τα χουμε καταφέρει να γίνουμε ένα υπολογίσιμο μέγεθος. Και με την σκληρή δουλειά που κάνουν τα παιδιά και το προπονητικό μας επιτελείο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θεωρώ ότι αν του χρόνου το γήπεδο μας είναι έτοιμο θα αποκτήσουμε κι άλλη δυναμική καθώς φέτος έχουμε παίξει όλα τα παιχνίδια μας εκτός έδρας, έχοντας πολλά προβλήματα και λειτουργικά και οικονομικά.

Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε από παράταση σε παράταση, εμείς κανονικά έχουμε εκλογές στις 5 Ιουνίου. Σαν ΔΣ αποφασίσαμε να μη γίνουν οι εκλογές, να πάρουν παράταση. Αυτό γιατί, είμαστε αποφασισμένοι σαν διοίκηση, αν δεν υπάρξουν εξελίξεις με το γήπεδο του Αλικιανού μέχρι τις 30 Ιουνίου ώστε να ξέρουμε ότι θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας εκεί, εμείς θα καταθέσουμε την σφραγίδα της ομάδας κι η ομάδα θα σταματήσει να υφίσταται από ματς. Ας αναλάβει κάποιος άλλος κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στον Ήφαιστο ο Κοτρωνάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO