Connect with us

Στίβος

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 73ο Βενιζέλειο Δρόμο

Διαβάστε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διοργάνωση της 11ης Ιουνίου.

 

Ο 73ος Βενιζέλειος Δρόμος θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου 2023. Οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσουν το κοινό για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν εκείνη την ημέρα:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό της πόλης των Χανίων, όσον αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής των αγώνων του 73ου Βενιζέλειου Δρόμου και Δρόμου της πόλης «ΙΚΑΡΟΣ 2023» στις 11 Ιουνίου 2023, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή τους καθώς και την κατανόηση των πολιτών ώστε να συμβάλλουμε όλοι στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το οποίο θα τιμά και θα αναδεικνύει την πόλη μας.

Σας ενημερώνουμε ότι: από 07.30 π.μ. έως 10.30 π.μ. θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ελεγχόμενη διέλευση, κλείσιμο δρόμων για τα οχήματα.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 73ου ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ: Εθνικό στάδιο Χανίων – Ελ. Βενιζέλου – Ακρωτηρίου – Τάφοι Βενιζέλων – Ακρωτηρίου – Ελ. Βενιζέλου – Εθνικό στάδιο Χανίων

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ «ΙΚΑΡΟΣ 2023»: Εθνικό στάδιο Χανίων – Ελ. Βενιζέλου – Μνημείο πεσόντων ΙΚΑΡΩΝ (βίλα Κούνδουρου) – Ελ. Βενιζέλου – Εθνικό στάδιο Χανίων ( 2.300 μ. )

Παρακαλούμε όπως δείξετε κατανόηση και συμμετάσχετε και εσείς στην ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Στίβος

“Ποστάρισμα” σοκ απο την Κατερίνα Στεφανίδη: “Καταγγελία; Μήνυση; Δεν ξέρω προσπαθώ να σκεφτώ”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Στίβος

Στον δρόμο για το Παρίσι Φραντζεσκάκης και Αναστασάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Στίβος

Πρωτιά για την 4Χ100 μ. Ανδρών του Ελευθέριου Βενιζέλου στον Βόλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO