Connect with us

O SportCaster

Το αύριο του Ελληνικού ποδοσφαίρου έρχεται από τα Χανιά!

Γράφει ο Sportcaster.

 

Μακριά από οπαδικά πάθη και μίση, αμέριμνος από την κουλτούρα της τοξικότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου, συνέλαβα τον εαυτό μου – το βράδυ της Κυριακής – να κάνει ζάπινγκ μεταξύ των παιχνιδιών του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ενώ βολόδερνα από το ένα κανάλι στο άλλο, στιγμιαία το μάτι μου έπεσε και δεν ξανακούνησε στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Δεν θέλησα να τ’ αλλάξω και οι λόγοι είχαν ονοματεπώνυμο. Ήταν οι δύο Κωστήδες, Τζολάκης και Κουλιεράκης – Κουλιεράκης και Τζολάκης.

Μα τι ωραίο που ήταν να βλέπω δύο Χανιωτόπουλα να βρισκονται στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ποιος θα μας το έλεγε μερικά χρόνια πριν ότι θα καθόμασταν στις τηλεόρασεις μας μια μέρα και θα βλέπουμε ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΑ δύο παιδιά από την πόλη μας; Από τα Χανιά μας;

Σπάνιο για τα Χανιά, θα βρούμε ελάχιστους Χανιώτες ποδοσφαιριστές που είχαμε την τύχη να τους θαυμάσουμε στο ψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου της χώρα μας. Από τον ασύγκριτο και αξεπέραστο Δαμανάκη μέχρι το τούρμπο Κιάσσο, πλέον τα δύο αυτά παιδιά οδεύουν να κάνουν μια καριέρα που δεν έχει κανεί ουδείς ποδοσφαιριστής από το νομό Χανίων!

Όταν μάλιστα παρακολουθείς τον μεν Τζολάκη να είναι το next big thing του ελληνικού ποδοσφαιρου στην θέση του τερματοφύλακα και παράλληλα να στρώνεται χαλί εκατομμυρίων στα πόδια του Τζολάκη, πως μπορείς να μην είσαι τόσο περηφανος για αυτά τα παιδιά; Σε σημείο να θέλουμε να δούμε ξανά και ξανά τα φετινά ντέρμπι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού μόνο για αυτά τα δύο παιδιά, να νιώσουμε πως έστω και μερικά παιδιά παραπάνω να φέρουν στα γήπεδα των Χανίων για ν’ ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, θα είναι ένα μεγάλο κέρδος. Τι άλλο να ευχηθούμε για τους “Κωστήδες” του Χανιώτικου ποδοσφαίρου; Γεροί να’ ναι και εμείς να τους καμαρώνουμε…

O SportCaster

Τρομάζει το τρίγωνο Πρασσά, Καρυπίδη και Φωτιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

O SportCaster

Τα Χανιά έδειξαν ότι τα νοιάζουν μόνο τι κάνουν εκείνα και όχι το τι θα βγάλει η κληρωτίδα

Συνεχίστε την ανάγνωση

O SportCaster

Τζολάκης-Κουλιεράκης: Οι πρεσβευτές του χανιώτικου ποδοσφαίρου δείχνουν το δρόμο…

Τζολάκης-Κουλιεράκης
Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO