Connect with us

ΟΦΙ

Λύγισε και η Παναχαϊκή στο Βουζουνεράκειο!

Με την έβδομη εντός έδρας νίκη σε 12 παιχνίδια ο ΟΦΙ συνεχίζει να δείχνει εξαιρετικά δείγματα γραφής κερδίζοντας και την Παναχαϊκή με 2-1.

 

Συνεχίζεται η εξαιρετική πορεία του Λασηθιώτικου συλλόγου στο πρωτάθλημα της Superleague 2 που δείχνοντας χαρακτήρα και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έφτασε στη νίκη – ανατροπή επί των Πατρινών με πρωταγωνιστές τους Κατάλντι, Βουό. Οι ποδοσφαιριστές του Στουρνάρα ήταν εξαιρετικοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και παρότι βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ από το 37ο λεπτό με γκολ του Καρλίτος, με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο έφτασαν στη νίκη. Αρχικά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κατάλντι έκανε το 1-1 στο 47ο λεπτό και την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Πάτρικ Βουό στο 70′ που με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΟΦ Ιεράπετρας (Στουρνάρας): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ζήσης (73′ Χιμένεθ), Κατάλντι, Ντέτλερ, Παπαδάκης (57′ Ίτσος), Στάμου, Καλλιτσουνάκης (57′ Καραμπέτσος), Μούλερ, Βουό, Κάρδαρης (57′ Ίννος).

Παναχαϊκή (Βογιατζής): Κολοβούρης, Λιοφάγος, Τσακμάκης (66′ Στασινόπουλος), Λαρέα, Ρουγκάλας, Τοπάλ, Σίλβα, Χαντί, Κάρλος, Μπουρλάκης, Ζυγκερίδης (75′ Παπαχρονόπουλος).

ΕΠΣΛ

Αντιδρά ο ΟΦΙ για την παραχώρηση του Βουζουνεράκειου στον ΑΟΑΝ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Εσβησε ο Δημήτρης Χηνόπουλος – Θλίψη στο ποδόσφαιρο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Η ενημέρωση του Γιούχτα για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO