Connect with us

ΟΦΙ

ΟΦ Ιεράπετρας: Θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους την 4η θέση

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Β παρά την πολύ καλή εμφάνιση, ο ΟΦ Ιεράπετρας θέλει μονάχα επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στο προσεχές παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

 

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΙ συνεχίζονται με επόμενο αντίπαλο του την Παναχαϊκή (Δευτέρα 15/5), σε ένα εντός έδρας παιχνίδι που όπως τονίζεται από την ομάδα της Ιεράπετρας είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα με τον Ολυμπιακό Β.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας:

«Την Παναχαϊκή υποδέχεται ο ΟΦΙ στο Βουζουνεράκειο την Δευτέρα. Είναι ένα ιδιότυπο ντέρμπυ για την κατάληψη της τέταρτης θέσης , αφού εδώ και καιρό στην SL2 υπάρχουν οι τρεις πρωτευουσιάνοι πρωτοπόροι (Κηφισιά , Καλλιθέα , Απόλλων) και αμέσως μετά ένα γκρουπ τεσσάρων ομάδων από Κρήτη και Πελοπόννησο που ακολουθούν (ΟΦΙ, Χανιά, Παναχαϊκή, Καλαμάτα).

Οι παίκτες του ΟΦΙ προέρχονται από μία άδικη ήττα από τον Ολυμπιακό Β όπου έπαιξαν τρομερή μπάλα και στον αγώνα της Δευτέρας φιλοδοξούν να επανέλθουν στις νίκες. Αγώνας χωρίς άγχος και για τις δύο ομάδες οπότε πιστεύουμε ότι θα δούμε καλό ποδόσφαιρο. Καλό αγώνα παιδιά».

ΕΠΣΛ

Αντιδρά ο ΟΦΙ για την παραχώρηση του Βουζουνεράκειου στον ΑΟΑΝ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Εσβησε ο Δημήτρης Χηνόπουλος – Θλίψη στο ποδόσφαιρο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Η ενημέρωση του Γιούχτα για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO