Connect with us

Ακαδημίες

Στην αντεπίθεση ο Πλατανιάς: Αναίτια η διακοπή, δεν υπήρξαν υβριστικά συνθήματα

Ο Πλατανιάς πήρε θέση, σχετικά με την διακοπή του αγώνα της ομάδας Κ14 κόντρα στην Ιωνία 2000, κάνοντας λόγο για αναίτια διακοπή, μεθοδεύσεις και… οργή για την Μαρία Μπραουδάκη – “Απέτυχε να προστατέψει τους ποδοσφαιριστές – Δεν υπήρξαν υβριστικά συνθήματα” αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Την δική του εκδοχή, για το ματς κόντρα στην Κ14 της Ιωνίας 2000 και για όσα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής (29/1) έκανε γνωστή ο Πλατανιάς, που με ανακοίνωση του βγαίνει στην αντεπίθεση, κατηγορώντας την Μαρία Μπραουδάκη, για την οποία υπάρχει οργή στις τάξεις της ομάδας, λόγω της αναίτιας όπως την χαρακτηρίζουν, διακοπή του παιχνιδιού.

Με ανακοίνωση του, ο Πλατανιάς σημειώνει πως η διαιτητής δεν προστάτεψε τους αθλητές και πως επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, ενώ κάνει λόγο για διαμαρτυρία γονέων από την κερκίδα, χωρίς όμως να υπάρχουν υβριστικά συνθήματα.

Η ανακοίνωση:

Με αφορμή τα γεγονότα του αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα της Ιωνίας 2000 στο πρωτάθλημα της Κ14, θα θέλαμε ως Α.Ο. Πλατανιάς να εκφράσουμε τόσο τη θλίψη μας για τις μεθοδεύσεις, που δυστυχώς, μολύνουν ακόμα και τα πρωταθλήματα μικρών ηλικιακά αθλητών, όσο και την οργή μας για την διαιτητή Μπραουδάκη Μαρία που δεν εφάρμοσε τον κανονισμό όσον αφορά στη σωματική ακεραιότητα των αθλητών κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η διαιτητής αρνήθηκε πεισματικά, να προσπαθήσει έστω, να ηρεμήσει τους αθλητές της αντιπάλου ομάδας, έπειτα από τις κόσμιες διαμαρτυρίες του προπονητή μας και των γονιών. Αυτό είχε ως συνέπεια οι παίκτες της αντιπάλου ομάδας να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν το σκληρό τους παιχνίδι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αθλητή μας που χτύπησε 2 φορές στα μεταλλικά κιγκλιδώματα του γηπέδου, έπειτα από βίαιο σπρώξιμο αντιπάλου και να γίνει αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού.

Καμία από τις 2 περιπτώσεις δεν τιμωρήθηκε με κάρτα.

Θεωρούμε ότι η διαιτητής διέκοψε αναίτια το παιχνίδι και απέτυχε στον κύριο σκοπό της, να προστατέψει δηλαδή την σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Τέλος, λίγο πριν διακόψει το παιχνίδι οριστικά και μετά από διαμαρτυρίες του προπονητή μας αλλά και των γονιών έδειξε κίτρινη κάρτα σε παίκτη της Ιωνίας 2000 για επικίνδυνο παιχνίδι, την οποία δεν την αναγράφει στο Φ.Α.

Σε καμία περίπτωση η διαμαρτυρία των γονέων από την κερκίδα δεν ήταν με υβριστικά συνθήματα, αλλά ήταν φωνές αγανάκτησης για την πλημμελή άσκηση των καθηκόντων της.

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Ακαδημίες

Super League 2: Η κλήρωση των τελικών Κ19

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Το “ευχαριστώ” της ΕΠΣΗ στον κόσμο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Ήττα – αποκλεισμός για το Ηράκλειο από τα Δωδεκάνησα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO