Connect with us

Ακαδημίες

Γυναίκα διαιτητής διέκοψε ματς Κ14 στα Χανιά λόγω “γαλλικών” από την κερκίδα!

Η Μαρία Μπραουδάκη διέκοψε τον αγώνα των ομάδων Κ14 ανάμεσα στον Πλατανιά και την Ιωνία 2000, καθώς παρά τις συστάσεις της, μερίδα γονέων (!) συνέχισε να την καθυβρίζει και έτσι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο!

 

Δυστυχώς, ακόμα και στις μέρες μας υπάρχουν αρκετοί που δεν κατανοούν την ουσία του αθλητισμού, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε παιδιά που καλά καλά δεν έχουν κλείσει τα 14 τους χρόνια. Και λέμε δυστυχώς, γιατί αυτό που συνέβη στην αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες Κ14 του Πλατανιά με την Ιωνία 2000, είναι απόλυτα κατακριτέο.

Αρχικά, οι δύο ομάδες, που οδηγούν την κούρσα στο πρωτάθλημα Κ14 της ΕΠΣ Χανίων, αναμετρήθηκαν το πρωί της Κυριακής (29/1) στο γήπεδο των Νεροκούρου και κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, υπήρξαν ύβρεις προς την Μαρία Μπραουδάκη, από μερίδα γονέων της γηπεδούχου ομάδας, γεγονός που έφερε τις πρώτες συστάσεις από την κ. Μπραουδάκη.

Με το σκορ στο 3-1 υπέρ της Ιωνίας, με την έναρξη του β’ μέρους τα υβριστικά σχόλια συνεχίστηκαν και η Μαρία Μπραουδάκη αποφάσισε ορθών να διακόψει την αναμέτρηση, υπερασπίζοντας πέρα από τον εαυτό της και τα παιδιά των δύο ομάδων, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, διακόπτοντας το παιχνίδι. Για την ιστορία, πέρα από την Μπραουδάκη, βοηθός στην συνάντηση ήταν ο Αντώνης Βεργεράκης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μπραουδάκη έπραξε σωστά, φέροντας προ των ευθυνών τους τους ανεγκέφαλους γονείς, που δεδομένα δεν αποτέλεσαν καλό παράδειγμα για τα παιδιά τους.

Ακαδημίες

Μικτές Κ16 ΕΠΣΗ – Δωδεκάνησα 1-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Super League 2: Η κλήρωση των τελικών Κ19

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Το “ευχαριστώ” της ΕΠΣΗ στον κόσμο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO