Connect with us

Ηρόδοτος

Πήρε πίσω τους 9 βαθμούς που του αφαιρέθηκαν!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην ΠΑΕ της Αλικαρνασσού τακτοποιήθηκαν οι οφειλές που υπήρχαν και κατά συνέπεια πρόκειται να ανακοινωθεί η επιστροφή των 9 βαθμών που είχαν αφαιρεθεί.

 

Μια σημαντική ανάσα πήρε ο Ηρόδοτος καθώς σύμφωνα με όσα τονίζουν πηγές της ΠΑΕ της Αλικαρνασσού τακτοποιήθηκαν όλες οι οφειλές που υπήρχαν προς πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου με αποτέλεσμα να επιστραφούν οι 9 βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται τυπικώς και εν μέρει κατ’ ουσίαν την από 8.11.2022 κρινόμενη έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Π.Α.Ε. Π.Α.Σ.Α. Ηρόδοτος». Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 324/8.11.2022 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2. Απαλλάσσει την εκκαλούσα Π.Α.Ε. από την ποινή της αφαιρέσεως εννέα (9) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Super League 2. Επιβάλλει σε βάρος της χρηματική ποινή 5.000 ευρώ.

Δέχεται τυπικώς και εν μέρει κατ’ ουσίαν την από 8.11.2022 κρινόμενη έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Π.Α.Ε. Απόλλων Λάρισας». Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 323/8.11.2022 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2. Απαλλάσσει την εκκαλούσα Π.Α.Ε. από την ποινή της αφαιρέσεως εννέα (9) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Super League 2. Επιβάλλει σε βάρος της χρηματική ποινή 5.000 ευρώ.

 

Κύπελλο Ελλάδος

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο γήπεδο του Ηροδότου ο Παναιτωλικός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ηρόδοτος

Αλλαξε ομάδα στο Ηράκλειο ο Χανιώτης Σήφης Γιαννικάκης | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ποδόσφαιρο

Αποκάλυψη! Αυτά είναι τα 25 ύποπτα ματς του 2023 – Ολα από την SL2, ποιες κρητικές ομάδες εμπλέκονται

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO