Connect with us

Χανιά

Ματς αποδείξεων κόντρα στον Απόλλωνα στη Ν. Σμύρνη

Για το θετικό αποτέλεσμα που θα τα εδραιώσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας θα παίξουν σήμερα τα Χανιά κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (13.45 / live-sportcaster.gr) στο παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

 

Οι ποδοσφαιριστές των Νίκου Μαναρώλη και Σταύρου Λαμπράκη ταξίδεψαν στην Αθήνα με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά από δύο συνεχόμενες νίκες επί της Επισκοπής και της Καλαμάτας.

Στόχος των Χανίων είναι, απέναντι σε μια ομάδα που επίσης έχει υψηλούς στόχους, να γυρίσει αλώβητη στην Κρήτη παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τα διατηρήσει στα πάνω διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 2 ενώ μεγάλος σύμμαχος αναμένεται να είναι και ο κόσμος που θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης προκειμένου να συμπαρασταθεί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στα αρνητικά οι αρκετές και για αυτό το ματς απουσίες καθώς το τεχνικό δίδυμο των Χανίων δεν μπορεί για δεύτερο σερί ματς να υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές, τους Ζιούλη, Ζούνη, Λεμονή, Γκουέδες και Αγιώτη.

Η αποστολή: Κατσιμήτρος, Πενταράκης, Μπάτζιος, Χιντζίδης, Γιαμπερέ, Ρότσα, Ναζίμ, Μπουτσάκης, Ιμεραλιλάι, Κατσούρι, Καμαρά, Πολίτης, Μάναλης, Γκανσιέρ, Καρλίτος, Ελευθεριάδης, Κόλα, Μαρτσάκης, Καπνίδης και Μπανγκουρά

 

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 13:45 με διαιτητή τον Κουκούλα (Λέσβου) και βοηθούς τους Ψύλλο (Λέσβου) και Χλεμπογιάννη (Φωκίδας).

Χανιά

Νίκολιτς: Όλοι θέλουμε ένα πράγμα, την άνοδο στη Super League 1

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο για τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στη Σούδα για το ντέρμπι ο Ταουσιάνης | pic

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO