Connect with us

Χανιά

Πίστη για θετικό αποτέλεσμα με Απόλλωνα – Με τις γνωστές απουσίες η αποστολή

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Χανίων για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης

 

Με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές θα παραταχθούν τα Χανιά στο απαιτητικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης το μεσημέρι του Σαββάτου. Νίκος Μαναρώλης και Σταύρος Λαμπράκης ολοκλήρωσαν την προετοιμασία της ομάδας χωρίς προβλήματα με τους γνωστούς τραυματίες Ζιούλη, Λεμονή, Ζούνη, Γκουέδες και Αγιώτη να απουσιάζουν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με προπόνηση στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ολοκληρώθηκε σήμερα (02/12) το πρωί η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (13:45) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδι τακτικής μικρής διάρκειας και στατικές φάσεις. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Μαναρώλης ανακοίνωσαν την αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα.

Εκτός έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού οι Ζιούλης, Λεμονής, Ζούνης, Γκουέδες και Αγιώτης. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κατσιμήτρος, Πενταράκης, Μπάτζιος, Χιντζίδης, Γιαμπερέ, Ρότσα, Ναζίμ, Μπουτσάκης, Ιμεραλιλάι, Κατσούρι, Καμαρά, Πολίτης, Μάναλης, Γκανσιέρ, Καρλίτος, Ελευθεριάδης, Κόλα, Μαρτσάκης, Καπνίδης και Μπαγκουρά

Χανιά

Νίκολιτς: Όλοι θέλουμε ένα πράγμα, την άνοδο στη Super League 1

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο για τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στη Σούδα για το ντέρμπι ο Ταουσιάνης | pic

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO