Connect with us

Ιστιοπλοΐα

Σάρωσαν τα μετάλλια οι ιστιοπλόοι του Ι.Ο. Χανίων στο Ηράκλειο |pics

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων συμμετείχε στο παγκρήτιο διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου με την επωνυμία Αριάδνη 2022, σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στο Λιμάνι Ηρακλείου.

 

Συμμετείχαν 60 σκάφη στις κατηγορίες OPTIMIST, ILCA4, ILCA6, από 7 ομίλους ,τους Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου, Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αγίου Νικολάου ΙΟΑΝ, Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων , Ναυταθλητικό Όμιλο Τυμπακίου , Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Μαλίων, ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου Κρήτης και Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας.

Οι Μικροί Καπετάνιοι από όλη την Κρήτη, απέδειξαν ότι η Ιστιοπλοΐα είναι σε μεγάλη ανοδική πορεία και έχουμε να περιμένουμε σημαντικές διακρίσεις στο μέλλον.

Οσον αφορά τον ΙΟΧ συμμετείχε με 14 αθλητές/τριες στην κατηγορία των Optimist και στην ILCA με 4 και σάρωσαν τα μετάλλια.

Στην Κατηγορία Optimist συμμετείχαν οι Διακάκης Γαβριήλ, Κερπινής Άγγελος, Σηφάκης Μανόλης, Κομισοπούλου Χριστίνα, Τσέκιτς- Κοντομιτάκη Άρια, Λειβαδιτάκης Μάνος, Λειβαδιτάκης Αλέξανδρος και Μαρκάκης Δομήνικος.

Στην κατηγορία ILCA 4 συμμετείχαν οι Κουκουτσάκης Αλέξανδρος, Φυλλαδιτάκη Μελίνα, Κακούρης Ανδρέας, Βαρβαρή Ελεάννα, Μυλωνάκης Γιώργος και ο Ασημακόπουλος Χρήστος.

Κατηγορία Optimist αγόρια U13

1ος Διακάκης Γαβριηλ

2ος Κερπινής Άγγελος

3ος Σηφάκης Μανώλης

Κατηγορία Optimist κορίτσια U13

2η Κομισοπούλου Χριστίνα

Κατηγορία Optimist αγόρια U16

1ος Διακάκης Γαβριηλ

3ος Κερπινής Άγγελος

Κατηγορία ILCA 4

1ος Κουκουτσακης Αλέξανδρος

2η Φυλλαδιτακη Μελίνα

3ος Κακουρης Ανδρέας

7η Βαρβαρή Ελεάννα

8ος Μυλωνάκςη Γιώργος

13ος ΑσημακόπουλΟς Χρήστος

“Η νέα γενιά του ΙΟΧ, σε όλο της το μεγαλείο. Οι 14 αθλητές που έδωσαν το παρόν, για αρκετούς ήταν η πρώτη τους αποστολή, το χάρηκαν και ταξίδεψαν όσο μπορούσαν καλύτερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μας, Ανδρέα Σηφάκη και Δημήτρη Αλευράκη, στους γονείς που συνόδεψαν την αποστολή και στον Ταμία μας Χρήστο Ρηγακη που συνόδεψε εκ μέρους του ΔΣ.”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΙΟΧ.

Υγρός Στίβος

Κολυμβητήριο Χανίων: Ακόμα ένα βήμα για την ανακατασκευή – Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση

Συνεχίστε την ανάγνωση

Υγρός Στίβος

Ιστορική μέρα για το κολυμβητήριο Χανίων: Υπέγραψε ο Βρούτσης την έγκριση της προγραμματικής σύμβασης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ιστιοπλοΐα

Ρίγος συγκίνησης προκάλεσε η βράβευση του 92χρονου Κωνσταντίνου Μανιουδάκη | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO