Connect with us

Ιστιοπλοΐα

ΙΟ Χανίων: Πρωτιά στο Medal Race 2022 στο U13 | pics

Την περασμένη Κυριακή (23/10) ολοκληρώθηκε ο αγώνας Medal Race 2022 από τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης στον οποίον συμμετείχε και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων.

 

Συνολικά 90 αθλητές έδωσαν το ”παρών”. Ο αγώνας χωρίστηκε σε δύο κατηγορίες U16 και u13 ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων συμμετείχε με 7 αθλητές/τριες και συγκεκριμένα με τους Νικολάου Άγγελο, Σινάνη Κωνσταντίνα, Φυλλαδιτάκη Γιώργο, Σηφάκη Μανόλη , Παίσιος Ίντα Ματθαία, Διακάκη Γαβριήλ και Κομισοπούλου Χριστίνα και προπονητή τον Σωτηρίου Βασίλη. Δυστυχώς λόγο άπνοιας πραγματοποιήθηκαν μόνο 2 κούρσες και στο U13 ο Άγγελος Νικολάου ήρθε πρώτος, 22η η Ίντα – Ματθαία Παίσιο , 50ος Διακάκης Γαβριήλ, 51ος Σηφάκης Μανώλης και 55η Κομισοπούλου Χριστίνα στις 87 συμμετοχές.

Στην κατηγορία u16 είχαμε δεύτερη θέση στα κορίτσια για την Κωνσταντίνα Σινάνη και 9η θέση στη Γενική κατάταξη και 4η θέση στα αγόρια για τον Φυλλαδιτάκη Γιώργο με 5η θέση στη Γενική κατάταξη με την συμμετοχή 40 αθλητών.

Τέλος πραγματοποιήθηκε μια κούρσα με την συμμετοχή των 10 καλύτερων αθλητών και από τις 2 κατηγορίες με την συμμετοχή του Άγγελου Νικολάου να έρχεται 3ος και Γιώργο Φυλλαδιτάκη να τερματίζει 10ος.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, την πρόεδρο και το Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον Έφορο Ιστιοπλοΐας κ. Ανδρέα Παπαγεωργίου, τους προπονητές Καβαρλιγκο Γιάννη και Ορφανιδου Δέσποινα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο ΕΑ Βαγγέλη Παύλου για την υπερπροσπάθεια να βγάλει τον αγώνα.

Στον αγώνα Κύπελλο OΧΙ 2022 η Φυλλαδιτάκη Μελίνα στα ILCA 4

Με δύο ιστιοδρομίες ολοκληρώθηκε ο αγώνας Κύπελλο ΟΧΙ του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς με την συμμετοχή της αθλήτριάς μας Φυλλαδιτάκη Μελίνα να τερματίζει στην 21η θέση στη γενική κατάταξη στους συνολικά 53 αθλητές/τριες.

Τέλος ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Χανίων θέλει να ευχαριστήσει την κοινοπραξία ΑΝΕΚ LINES και BLUE STAR FERRIES, για την αμέριστη συμπαράσταση τους εδώ και 19 χρόνια, στις μετακινήσεις μας.

Υγρός Στίβος

Κολυμβητήριο Χανίων: Ακόμα ένα βήμα για την ανακατασκευή – Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση

Συνεχίστε την ανάγνωση

Υγρός Στίβος

Ιστορική μέρα για το κολυμβητήριο Χανίων: Υπέγραψε ο Βρούτσης την έγκριση της προγραμματικής σύμβασης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ιστιοπλοΐα

Ρίγος συγκίνησης προκάλεσε η βράβευση του 92χρονου Κωνσταντίνου Μανιουδάκη | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO