Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Παπαδογιάννης: Κάποιοι παίκτες σήμερα ήταν σε άλλο… γήπεδο

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Νέου Κισσαμικού ο Χρήστος Παπαδογιάννης μιλώντας στο sportcaster.gr που παράλληλα αναφέρθηκε σε κάποιους παίκτες του Απόλλωνα, που σήμερα (16/11) ήταν σε άλλο γήπεδο!

 

Ο Νέος Κισσαμικός πήρε εμφατικό “διπλό” στην έδρα του περυσινού πρωταθλητή, νικώντας με 4-2 στην Σούδα, αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποιημένο το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα, με τον Χρήστο Παπαδιογιάννη να τονίζει πως το σκορ μιλά από μόνο του και πως κάποιοι παίκτες πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε παίκτες που ήταν σε… άλλο γήπεδο και χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη την επικράτηση του Νέου Κισσαμικού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο sportcaster.gr:

Όταν το σκορ είναι τέτοιο, είναι πως δεν υπάρχουν πολυτέλειες για πολλά πράγματα. Κάποιοί πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους, γιατί σήμερα κάποιοί παίκτες μας ήταν σε άλλο γήπεδο, αλλού πατούσαν και αλλού βρισκόντουσαν, ενώ λίγες μέρες πριν είχαν πολύ καλή εμφάνιση στην Αγία Μαρίνα και το ματς με τον Γρανίτη. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε, γιατί δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό. Δεν θέλω να μειώσω τη σημερινή νίκη του Νέου Κισσαμικού, που σήμερα ήταν καλύτερος, πιο μαχητικός και κέρδισε καθαρά και δίκαια.

Α' ΕΠΣΧ

Ο Κουκουράκης σφυρίζει το μεγάλο ντέρμπι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παρθενικό γκολ με τον Ιδομενέα ο Χαϊνταράι -Το μπράβο της ομάδας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO