Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Ανατροπή, “διπλό” και back to back νίκη η Παλαιόχωρα

Η ομάδα από το Σέλινο νίκησε μέσα στον Γαλατά τον Ιδομενέα με 4-1 και πανηγύρισε δεύτερη νίκη μέσα σε τρεις μέρες

 

Την περασμένη αγωνιστική, οι δυο ομάδες που βρέθηκαν σήμερα αντίπαλες στο γήπεδο του Γαλατά, σημείωσαν την πρώτη τους νίκη και αντιμετώπιζαν το ματς που ήταν για την 2η εξ αναβολής αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Χανίων, ως μια ευκαιρία να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους και να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Αυτή που το κατάφερε ήταν η Παλαιόχωρα που επιβλήθηκε του Ιδομενέα με  4-1 κάνοντας μάλιστα ανατροπή στο σκορ. Ετσι η ομάδα του Τσαρτσίδη ντούμπλαρε τις επιτυχίες της και έφτασε τους 7 βαθμούς, σκαρφαλώνοντας μέσα σε τρεις μέρες από την τελευταία θέση στην 7η. Από την άλλη οι γηπεδούχοι υπέστησαν την 4η ήττα του στη σεζόν παραμένοντας στους 4 βαθμούς που είχαν πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο Ιδομενέας μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ με τον Χριστόπουλο στο 13ο λεπτό, αλλά η Παλαιόχωρα από εκεί και ανέβασε την απόδοσή της και έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα. Αρχισε να κερδίζει μέτρα και τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 31′ με τον Γιώργο Σαντσόλλι (κεντρική φωτό).

Στο β’ μέρος οι κυανοκίτρινοι ήταν καταιγιστικοί σημειώνοντας τρία γκολ. Το 1-2 έκανε ο Κοσμάς στο 59′ που σκόραρε για δεύτερο σερί ματς, ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Σαντσόλλι έδωσε ασφάλεια δυο τερμάτων στην ομάδα του φτάνοντας τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα.

Ολα ουσιαστικά τελείωσαν στο 69′ όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού μέσα στη περιοχή, με τον αρχηγό Αντώνη Μανουσάκη να γράφει από την “άσπρη βούλα” το 1-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό θα μπορούσε βέβαια να είχε αλλάξει μέχρι το τέλος του αγώνα και από τις δυο πλευρές, αλλά τελικά παρά τις ευκαιρίες εκατέρωθεν δεν διαφοροποιήθηκε.

 

Ιδομενέας-Παλαιόχωρα 1-4
Γήπεδο: Γαλατάς
Σκόρερ:  13′ Χριστόπουλος/31′, 63′ Σαντσόλλι, 59′ Κοσμάς, 69′ πεν.Μανουσάκης
Διαιτητές: Μισαηλίδης
Βοηθοί: Χατζηδάκης-Στεφανίδου

Ιδομενέας (Μάνος Βεργανελάκης): Μωραΐτης, Λατινάκης (65’Μωραϊτάκης), Μπιτζανάκης (85′ Σπάχο), Καλαϊτζάκης,  Γεωργανάς Ι. (70′ Σταφυλλαράκης), Μερόλλη,  Ζιντιρίδης (65’Μπριτσάκης), Μεμά, Δουλάς (85’Τρουλλινός), Χριστόπουλος, Βαρουξάκης

Παλαιόχωρα (Βασίλης Τσαρτσίδης): Κόλα, Θεοδωράκης, Κοσμάς, Ράφαελ, Σινάνι, Κουφάκης (82′ Πατσουράκης), Οργκίτο (46′ Τσαγκαράκης), Λιτσαρδάκης (82’Αγγελάκης), Μανουσάκης, Σαντσόλλι (75′ Κουκουλάς), Καλέρης (70′ Λούκας Ντίας)

 

Τοπικά

Μπαράζ ανόδου: Κρητικά ντέρμπι στη πρεμιέρα – Για τον πρώτο βήμα ο Απόλλωνας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Γρανίτης για Κορωνάκη: “Ενας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ένα πολύ καλό παιδί”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανανεώσεων συνέχεια στον Ιδομενέα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO